Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Universitetsvalg 2013 – her er resultatet

Stemmerne er talt op, og på www.au.dk/valg kan du se, hvem der er valgt ind i AU’s bestyrelse og i de forskellige studienævn, akademiske råd og ph.d.-udvalg.

05.12.2013 | Jetthe L. Revsgaard

Rigtig mange studerende og ph.d.-studerende var den 25.-28. november forbi www.au.dk/valg for at afgive deres stemme.  Stemmeprocenten endte i år på 19,76 – hvilket svarer til hele 7955 personer. Stemmeprocenten er dermed 40 % højere end i 2012.

Alle resultater fra både fredsvalg og kampvalg kan ses her: www.au.dk/valg

Du har ret til at indgive klage over det afholdte valg indtil den 12. december kl. 12.00, hvis du mener, at der er noget, som ikke er gået korrekt til.

Valgte kandidater har indflydelse i et år

De nyvalgte studerende, som er blevet medlem af et lokalt studienævn, akademisk råd, ph.d.-udvalg eller af AU’s bestyrelse, kommer til at sidde med ved bordet, når der træffes beslutninger i et år fremover. Valgperioden løber fra den 1. februar 2014 til og med den 31. januar 2015. 

Hvis du ikke nåede at stille op i år, så hold øje med www.au.dk/valg og vær klar sidst i oktober 2014.

Næste år er medarbejderne med

Næste år – i november 2014 - er der igen valg til de studerendes pladser i AU’s bestyrelse, akademisk råd, studienævn og ph.d.-udvalg, men derudover skal der også vælges videnskabelige medarbejdere til ph.d.-udvalg og studienævn.

Uddannelse, Studerende, Alle AU-enheder