Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Vær med, når MatchPoints sætter kampen om klodens top til debat

Studerende opfordres til at være med, når Aarhus Universitets tilbagevendende konference – MatchPoints – finder sted den 12.-13. november.

28.08.2015 | Camilla Schrøder

MatchPoints

MatchPoints Seminar

Her samles førende danske og internationale forskere, ministre, toppolitikere, diplomater og andre professionelle for at debattere de store geopolitiske, menneskelige og klimamæssige udfordringer i et globaliseret Arktis. Det er samtidig din chance for at opleve, hvad en akademisk konference er.

matchpoints.au.dk/da/matchpoints-for-students/

Blandt hovedtalerne om torsdagen er professor John Mearsheimer (USA), professor Michael Byers (Canada) samt Danmarks udenrigsminister, forsvarsminister (tbc) og uddannelses- og forskningsminister. Blandt dagens debattører er også de tidligere udenrigsministre Per Stig Møller, Uffe Ellemann-Jensen, Holger K. Nielsen samt journalist og sikkerhedspolitisk medarbejder i DR Tage Baumann. Journalist og Arktis-ekspert Martin Breum er ordstyrer hele dagen.

Der er både et dags- og et aftenprogram, hvor aftenprogrammet foregår i Musikhuset og rundes af med koncert med den norsk samiske sangerinde Mari Boine.

Programmet fredag den 13. november er dedikeret en række faglige workshops. Også her er studerende meget velkomne, og workshops er i praksis blot en afslappet forelæsning med flere spørgsmål.

Se, hvordan du tilmelder dig og find flere detaljer på tilmeldingssiden. Du kan frit vælge mellem de forskellige foredrag og workshops og deltage i så mange eller så få, som du ønsker. Tilmeldingsfrist er den 26. oktober 2015.

Program

Dagsprogram, 12/11: 9.00-16.40

Aarhus Universitets AULA, Aarhus Universitet, Bygning 1412, Nordre Ringgade 4, Aarhus C

 

Aftenprogram, 12/11: 17.00-21.00

Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé, Aarhus C 

 

Workshops, 13/11: 09.00-17.00

Konferencecenteret,?Aarhus Universitet,?Bygning 1421,?Fredrik Nielsens Vej 4, Aarhus C

 

Se det fulde program:

Program

 

Pris?

Begge dage, inkl. kaffe/te, men ekskl. forplejning og aftenarrangement i Musikhuset: 150 kr.

Det kan også være, at du har lyst til at deltage i debat og koncert i Musikhuset Aarhus torsdag aften. Pris: 300 kr. Find mere information på matchpoints.au.dk/da/program-2015/debat-torsdag-aften-i-musikhuset/

 

 

Arrangement, Studerende, Studier, Enhedsadministration, Administrativt, Udvekslingsstuderende