Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Vær opmærksom på de nye parkeringsvilkår ved AU i Aarhus

Fra 1. februar 2018 trådte nye parkeringsvilkår i kraft ved campus i Aarhus. De nye vilkår indebærer bl.a., at en række parkeringspladser fremover er forbeholdt medarbejdere ved universitet. Det er derfor vigtigt at orientere sig i alternative parkeringsmuligheder.

09.02.2018 | Medarbejderparkering

Foto: Colourbox

Hvorfor de ændrede parkeringsvilkår?

AU i Aarhus ligger i et særdeles aktivt studie- og erhvervsmiljø. Det stigende pres på parkeringspladserne ved AU har gjort, at mange medarbejdere gennem flere år har oplevet problemer med at finde en parkeringsplads tæt på deres arbejde. Ca. 2200 parkeringspladser ved en række af universitetets bygninger i Aarhus er derfor fremover forbeholdt de 7000 medarbejdere, der har deres daglige arbejde i bygningerne.
De nye parkeringsvilkår vil blive evalueret løbende.

 

D. 28. februar slutter den afgiftsfri indkøringsperiode

Indkøringsperioden slutter den 28. februar, og herefter vil ParkZone regulere parkeringsområderne. Inden da er det vigtigt at orientere sig i alternative parkeringsmuligheder ved campus i Aarhus, så man undgår en parkeringsafgift. Der findes en række offentlige parkeringspladser ved campus i Aarhus – og endnu flere, hvis man vil parkere lidt længere væk fra campus. Her kan du få overblik over de offentlige p-pladser i og ved Universitetsparken og ved Aarhus BSS – Fuglesangs Allé.

 

OBS

Har du fejlagtigt fået en bøde for at parkere på AU's Medarbejderparkering fra 1. feb. til og med 28. feb., kan du kontakte AU’s Medarbejderparkering på tek@au.dk.

Med et gyldigt handicapskilt i forruden kan du, til hver en tid, parkere på de p-pladser, som ellers er forbeholdt medarbejdere på AU.

 

Læs også: Har du brug for at parkere ved AU?

 

 

Administrativt, Administration (Faglighed), Studerende, Alle AU-enheder, AU Økonomi og Bygninger, Obligatorisk for alle studerende, Alumne, Forskningsårsstuderende, Udvekslingsstuderende