Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Valget er dit!

13. - 16. november 2017 skal videnskabelige medarbejdere og studerende på AU vælge repræsentanter til universitetets mange råd, nævn og udvalg.

09.10.2017 | Louise Asmund-Hjorth

Foto: Lars Kruse

I år kan studerende stemme til AU's bestyrelse, akademiske råd, Ph.d.-udvalg og studienævn. Videnskabelige medarbejdere kan stemme til studienævn og Ph.d.-udvalg. 

Læs mere om de forskellige råd, nævn og udvalg

Stil op i perioden den 23. oktober – 27. oktober

Ønsker du at stille op som kandidat til et organ (nævn eller udvalg), kan du gøre det i perioden mandag den 23. oktober kl. 9:00 til fredag den 27. oktober kl. 12:00. Det er dog en god idé at aflevere kandidatlister så tidligt som muligt i opstillingsperioden, så eventuelle fejl kan nå at blive rettet, inden fristen udløber.

Hent en kandidatopstillingsliste her

Tjek din stemmeret

Tjek din stemmeret i god tid inden valget ved at logge ind i valgsystemet med dit CPR-nummer og din adgangskode til selvbetjeningen (mit.au.dk). Når du er logget ind i valgsystemet, kan du se, hvilke organer du kan stemme til og hvornår.

Gå direkte til login i valgsystemet

Nye medarbejdere, som ikke er med i 2. lønkørsel i september (19.09.17), tildeles ikke automatisk stemmeret. Hvis du tilhører den gruppe, kan du henvende dig til Valgsekretariatet valg@au.dk for at få tildelt stemmeret.

Hvornår skal du stemme?

Du stemmer elektronisk via au.dk/valg i valgperioden 13. november kl. 9.00– 16. november kl. 16.00.

Du logger på systemet med dit brugernavn og adgangskode til Selvbetjeningen (mit.au.dk). Du kan ikke brevstemme eller stemme på papir.

Yderligere oplysninger

Find den fulde tidsplan for valget her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte valgsekretariatet på: 8715 3325 eller sende en mail til: valg@au.dk

Forskning, Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Politik og strategi, Videnskabelig medarbejder, Health