Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Vicedirektør for IT og digitale medier fratræder

Vicedirektør for IT og digitale medier, Christina Breddam, har valgt at opsige sin stilling med udgangen af januar, idet hun er blevet tilbudt en ny stilling som fakultetsdirektør på Aalborg Universitet den 1. februar 2015.

06.01.2015 | Anders Correll

Foto: Lars Kruse, AU.

Efter knap seks år siger Christina Breddam farvel til Aarhus Universitet og rykker mod nye udfordringer som fakultetsdirektør for Fakultetskontoret for det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet og det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet. 

Christina Breddam forlader dermed stillingen som vicedirektør for IT og digitale medier, som hun tiltrådte den 22. oktober 2014 i forbindelse med den nye organisering.

”Jeg har haft seks utroligt gode og lærerige år på Aarhus Universitet, og det har været både udfordrende og givende at være en del af de store forandringer, som universitetet har gennemgået i løbet af de år. Med den nye stilling som fakultetsdirektør får jeg imidlertid opfyldt et stort ønske om at komme tættere på de faglige miljøer igen og beskæftige mig med to fakultetsområder, som jeg har erfaring med fra tidligere stillinger,” fortæller Christina Breddam, der inden hun kom til AU i 2009 har arbejdet flere år i sundhedsvæsenet. 

I løbet af sin tid på Aarhus Universitet har hun bestridt adskillige ledende stillinger blandt andet som administrationschef på Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, HR-chef for organisationsudvikling og arbejdsmiljø, konstitueret vicedirektør for AU HR, vicedirektør for AU Kommunikation og senest som vicedirektør for IT og digitale medier.

”Aarhus Universitet har nydt godt af Christina Breddams stærke organisatoriske forståelse, faglige indsigt og store arbejdskapacitet. Vi siger således farvel til en dygtig og dedikeret medarbejder, og jeg kan kun ønske Christina Breddam al mulig held og lykke i sin nye stilling,” siger rektor Brian Bech Nielsen.

Inden Christina Breddam fratræder den 31. januar, vil der blive taget stilling til, hvornår stillingen som vicedirektør skal opslås, og hvordan ledelsen skal varetages indtil en ny vicedirektør tiltræder.   

Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Navnenyt