Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

VIDEO: Her er de tre finalister til årets Fogh-Nielsen-legat

PhD Day 2018 er lige rundt om hjørnet, og som altid skal tre særligt talentfulde ph.d.-studerende dyste om hovedpræmien i det prestigefulde Fogh-Nielsen-legat. Mød finalisterne og få en kort introduktion til deres forskningsfelter.

08.01.2018 | Simon Byrial Fischel

Til PhD Day d. 26. januar skal de tre modtagere af Fogh-Nielsen-legatet dyste for at afgøre fordelingen af præmiesummen.

Den 26. januar afholder Forskeruddannelsen på Health den årlige PhD Day. I løbet af dagen vil hundredevis af ph.d.-studerende præsentere deres forskning, men særligt tre af dem vil få stor opmærksomhed fra de øvrige deltagere. Traditionen tro skal tre udvalgte ph.d.-studerende nemlig dyste om fordelingen af den pengepræmie på 100.000kr., som følger med Fogh-Nielsen-legatet.  

Vinderen, og den som får den største bid af præmiesummen, bliver den af de tre, som på ti minutter kan give den bedste præsentation af sit forskningsprojekt. Se videoerne herunder og få en forsmag på finalisternes forskning.

 

Linn Håkonsen Arendt, ph.d.-studerende ved Institut for Folkesundhed

 

Nichlas Riise Jespersen, ph.d.-studerende ved Institut for Klinisk Medicin

 

Marie Maagaard Sørensen, ph.d.-studerende ved Institut for Klinisk Medicin

 

Læs meget mere om PhD Day og Fogh-Nielsen-legatet her.

 

Se hele programmet for dagen her (pdf)

Arrangement, Sundhed og sygdom, Forskningsårsstuderende, Health, Graduate School of Health, Navnenyt, Forskning, Offentligheden/Pressen, Talentudvikling, Ph.d.-studerende