Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

VIDEO: Hjælp med at spotte det nye kuld af Health-talenter

Fra 15. juni til 31. august 2018 kan ambitiøse Health-studerende søge om optag på et af fakultetets to talentforløb. Kender du en studerende, som har vilje og evner til lidt mere? Så er det nu, at du skal prikke hende på skulderen.

15.06.2018 | Simon Byrial Fischel

Sidste år lancerede Health to forløb målrettet fakultetets allermest kompetente og motiverede studerende: Et forskningsrettet- og et erhvervsrettet talentforløb. Over sommeren 2018 skal de næste hold af talenter udvælges til de to forløb, og derfor opfordres alle undervisere og vejledere på Health til at hjælpe med at sprede ordet til talentfulde studerende med interesse for forskning og innovation.

Begge programmer er ekstracurriculære og spænder over to år. På det erhvervsrettede talentforløb undervises de studerende i entreprenørskab og innovation med fokus på, hvordan man produktudvikler på baggrund af sine forskningsresultater. Det forskningsrettede talentforløb giver de studerende mulighed for at prøve kræfter med et selvvalgt forskningsprojekt med løbende vejledning og peer-feedback, samt en række interdisciplinære workshops.

Se videoerne forneden, hvor studerende fra de nuværende talentforløb fortæller om deres oplevelser:

 

 

Du kan læse meget mere om talentforløbene på Health-uddannelsernes studieportaler.

Administrativt, Health, Forskning, Institut for Biomedicin, Videnskabelig medarbejder, Talentudvikling, Institut for Folkesundhed, Teknisk/administrativ medarbejder, Erhverv og økonomi, Sundhed og sygdom