Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

VIDEO: PhD Day 2019

Knap 400 ph.d.-studerende gav flash-talks, poster-præsentationer og auditorieoplæg da Forskeruddannelsen på Health afholdte den årlige PhD Day. Se den korte stemningsvideo fra dagen.

30.01.2019 | Simon Byrial Fischel

Et fyldt Søauditorium sad klar, da prodekan for talentudvikling Lise Wogensen Bach bød velkommen til PhD Day 2019. Foruden indlæg fra de hundredevis af ph.d.-studerende, forskningsårsstuderende og studerende på Healths talentforløb, var der traditionen tro også indbudt særlige keynote speakers fra det store udland. I år blev arrangementet gæstet af professor Thomas F. Lüscher, chefredaktør på European Heart Journal og Barry Stainthorp, kommunikationsspecialist og medgrundlægger af Partners in Training.

Dagen bød på et hav af spændende poster-præsentationer og auditorieoplæg og som noget nyt, havde studerende i år mulighed for at præsentere deres forskningsprojekter i en såkaldt flash-talk-session. Her skal oplægsholderen på blot to et halvt minut og med maksimalt fire slides til rådighed give publikum et lynindblik i sit projekt.

Oplev lidt af stemningen fra PhD Day 2019 i videoen her:


Se listen over alle vinderene fra dagens præsentationssessioner

Læs mere om de tre finalister til Fogh-Nielsen konkurrencen

- og se eller gense deres korte videopræsentationer

Du kan også se videoen med årets ph.d.-vejleder, Ole Mors, som blev kåret til aftenfesten på PhD Day 2019.

 

Arrangement, Forskning, Forskningsårsstuderende, Health, Health, Administration (Faglighed), Ph.d.-studerende, Graduate School of Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Biomedicin