Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

VIDEO: Tilmeldingen til Medical Innovation Day 2018 er åben

For andet år i træk byder Ph.d.-skolen på Health velkommen til studerende, forskere og virksomheder, som brænder for nytænkning inden for sundhedssektoren. Du kan allerede nu sikre dig en plads til årets event.

15.05.2018 | Simon Byrial Fischel

Studerende og forskere fra alle fakulteter på AU inviteres til problemløsning og idéudveksling til Medical Innovation Day 2018.

Uanset om dit speciale er apps eller apopleksi, procesoptimering eller parodontose er du inviteret til dette års Medical Innovation Day, som løber af stablen den 5. oktober 2018. Arrangementet er åbent for alle studerende og forskere på AU, som arbejder med sundhed i bredeste forstand, og som er interesserede i nye samarbejdsmuligheder.

Deltagere kan vælge mellem to forskellige spor, enten ”Challenge Track” eller ”Innovative Ideas Track”. ”Challange Track” er for deltagere, som ønsker at prøve kræfter med en case-opgave fra en virksomhed i sundhedssektoren, mens ”Innovative Ideas Track” er for dem, der går med nye idéer eller spændende forskningsresultater, som de mangler investorer eller samarbejdspartnere til at komme videre med.

Tilmeld dig allerede i dag, hvis du vil være sikker på en plads.

Læs mere om Medical Innovation Day på Ph.d.-skolens hjemmeside.

Sundhed og sygdom, Ph.d.-studerende, Arrangement, Graduate School of Health, Institut for Biomedicin, Talentudvikling, Samfund og politik, Studerende, Institut for Folkesundhed, Samarbejde