Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Vil du styrke din profil og fremme dine karrieremuligheder?

Healths talentforløb for kandidatstuderende giver dig en unik profil, der kan kickstarte din karriere og give dig det rette mindset for at opnå succes.

10.08.2021 | Health Studier

Siden 2017 har Health udbudt talentforløb til dygtige og ambitiøse studerende, der gerne vil supplere uddannelsen med yderligere viden og kompetencer, der klæder dem på til at løse komplekse sundhedsproblemer i et stadigt mere komplekst sundhedsvæsen.

I år er fakultetet klar med et revideret talentforløb med fokus på forskning og innovation under navnet ’The Research and Innovation Honours Programme’.

”Målet er at skærpe de akademiske kernekompetencer, så de studerende uafhængig af karriereretning får forudsætningerne for at tænke innovativt og lykkes med projekter,” fortæller Jasper Nijkamp, der er nyudpeget programleder for fakultetets talentforløb.

”De studerende får en unik profil, der understreger deres store talent. Dét alene giver dem en fordel på arbejdsmarkedet. De kommer også til at opbygge et stærkt netværk, der kan fremme deres karriere,” tilføjer han.

30 ECTS-point over 4 semestre

Forløbet består af 30 ECTS-point fordelt over fire semestre, som ligger ud over den normale undervisning. Det vil sige, at workshops foregår efter klokken 16 og ind imellem om lørdagen. Derudover forventes du som studerende at gå på sommerskole mellem talentforløbets andet og tredje semester.

Hvem henvender forløbet sig til?

”Dygtige og ambitiøse studerende, der udviser initiativ og ansvar, og som har mod på at lære mere. Entusiasme og en god arbejdsmoral er som regel et godt udgangspunkt for at starte på talentforløbet. Vi sigter efter at fremme den kritiske tænkning, at stille de rigtige spørgsmål, at lytte og at agere professionelt, så de egenskaber må gerne allerede være til stede,” svarer Jasper Nijkamp.

Der er informationsmøde om talentforløbet for interesserede studerende den 14. september.

Fakta:

  • Talentforløbet er et toårigt forløb for kandidatstuderende på Healths uddannelser
  • Det er ekstracurriculært og skal dermed følges ved siden af studierne
  • Studerende får 30 ECTS-point for at fuldføre forløbet og en udmærkelse på eksamensbeviset
  • Der er informationsmøde for interesserede studerende den 14. september kl. 16-17 i Victor Albeck Bygningen, Det Blå Auditorium (1266-222)
  • Tilmelding til informationsmødet er ikke nødvendig. Man skal blot møde op
  • Talentforløbet starter i uge 41

Læs mere om talentforløbet her

Tilmeld dig talentforløbet her

Talentudvikling, Studerende, Studier på Health, Health