Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Vind bogen ”50 opfindelser”

Alle alumner, som logger på vores nye medlemsportal inden d. 15. februar 2016, deltager automatisk i lodtrækningen om en bogpræmie fra Aarhus Universitetsforlag: ”50 opfindelser – Højdepunkter i teknologien”.

13.01.2016 | Ida Hammerich Nielson

”50 opfindelser - højdepunkter i teknologien” er en teknologiens udviklingshistorie fortalt i en række gode historier af syv forskere, der viser, hvordan opfindelser ofte bliver til som små forbedringer og udviklinger.

Vores nye medlemsportal, hvor du kan opdatere din profil og finde og kontakte andre alumner, er nu i luften, og i den anledning udlodder vi 10 eksemplarer af den nye bog ”50 opfindelser – Højdepunkter i teknologien” fra Aarhus Universitetsforlag.

Bogen gennemgår teknologiens 50 største og vigtigste opfindelser, som alle har haft gennemgribende betydning for os mennesker og vores samfund, bl.a. telefonen, toilettet, pengene og bogtrykkerkunsten.

Du har nu mulighed for at vinde bogen – det eneste, du skal gøre, er at logge på vores nye medlemsportal inden d. 15. februar 2015.

Log på medlemsportalen her

Du kan logge på via NemID, og hvis du tidligere har opdateret din profil med oplysninger fra LinkedIn, kan du også logge på via LinkedIn. Studerende og medarbejdere kan desuden logge på via WAYF.

Vinderne vil få direkte besked i slutningen af februar og få bogen tilsendt med posten.

Læs mere om vores nye medlemsportal her

Læs mere om bogen

 

 

Samarbejde, Alumne, Ekstern målgruppe, Aarhus Universitet