Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Virtuel inspirationsuge om mobilitet

Arbejder du med mobilitet for studerende eller medarbejdere? Så kan du tilmelde dig et virtuelt inspirationsforløb sammen med kolleger fra Circle U.-alliancen.

22.04.2021 | Thomas Sørensen

Dato man 31 maj fre 04 jun
Tid 00:01    13:00
Sted Online
Tilmelding er lukket

Øget mobilitet for studerende og medarbejdere er blandt de centrale mål for den europæiske Circle U.-alliance. Derfor inviterer AU og Circle U. nu alle medarbejdere, som beskæftiger sig med mobilitet, til en virtuel inspirationsuge. 

Programmet byder på brede workshops og idéudveksling om, hvordan man kan arbejde med at øge mobiliteten hos Circle U’s medlemmer, men der vil også blive afholdt fakultetsspecifikke møder, ligesom der også er afsat tid til at lære vores europæiske kolleger, hvad ’hygge’ egentlig betyder. 

Det er muligt at tilmelde sig hele programmet – eller blot enkelte dele af det. Det er Internationalt Center på Aarhus Universitet, der arrangerer forløbet, som finder sted fra 31. maj til 4. juni. 

Circle U.-alliancen består foruden Aarhus af Humboldt-Universitetet, Université de Paris, Universitetet i Oslo, Beograd Universitet, King’s College London og belgiske UC Louvain.

 

Tilmeldingen åbner 3.maj.

Arrangement, Administration (Faglighed), Teknisk/administrativ medarbejder, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet