Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Virtuelt ph.d.-forsvar: Julie Lyngsø

Livsstil og fertilitetsbehandling

18.12.2020 | Graduate School of Health

Dato ons 20 jan
Tid 14:00 16:00
Sted Online via Zoom

Onsdag d. 20 januar kl. 14.00 forsvarer Julie Lyngsø sin ph.d.-afhandling med titlen "The Impact of Lifestyle Factors on the Success of Medically Assisted Reproduction".

nfertilitet er et stort folkesundhedsproblem som medfører, at hvert sjette par vil opleve problemer med at opnå en ønsket graviditet igennem deres reproduktive levealder. Fertilitetsbehandlingerne har store socioøkonomiske konsekvenser, men hvad vigtigere er, både fysiske og psykiske konsekvenser for den enkelte kvinde og mand. Mange af de faktorer, der er involveret i den komplekse kæde af reproduktionsprocesser, er ikke-modificerbare for den enkelte kvinde. Identifikationen af modificerbare livsstilsfaktorer, som kunne influere på den reproduktive kapacitet har derfor stor betydning rent klinisk og for folkesundheden.Ph.d.-projektet undersøgte, hvorvidt kaffe, alkohol og cigaretrygning påvirkede evnen til at opnå en klinisk graviditet og en levende fødsel blandt danske kvinder og par i fertilitetsbehandling.     

Ovenstående resumé er skrevet af den ph.d.-studerende.

Forsvaret er offentligt og finder sted online via Zoom. Læs den vedhæftede pressemeddelelse for yderligere information.

Kontakt:

Ph.d.-studerende Julie Lyngsø

Mail:  jlyn@ph.au.dk      

Tel.: (+45) 40348174     

Læs hele pressemeddelelsen

Ph.d.-forsvar, Offentligheden/Pressen, Health, Graduate School of Health, Ph.d.-studerende, Graduate School of Health, Videnskabelig medarbejder, Institut for Folkesundhed