Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Anna Bak Maigaard er ny uddannelseschef på Health

Healths nye uddannelseschef Anna Bak Maigaard glæder sig til at lære sit nye fakultet at kende og er spændt på, hvad der gemmer sig under overfladen.

05.07.2016 | Sabina Bjerre Hansen

Den 1. august 2016 har Anna Bak Maigaard første dag som ny uddannelseschef i HE Studier.

Den 1. august 2016 har Anna Bak Maigaard første dag som ny uddannelseschef i HE Studier.

Når Anna Bak Maigaard trækker i arbejdstøjet efter sommerferien, kører hun mod HE Studiers kontorer på Tandlægeskolen – mod et nyt job, nye medarbejdere og nye kolleger. Men det ikke helt ukendt land. Anna Bak Maigaard har nemlig arbejdet med uddannelsesområdet forskellige steder i butikken, som hun selv siger, i mere end ti år. Senest som rådgiver for prodekanen for uddannelse på ST.

Fra humaniora over naturvidenskab til sundhed

”Jeg glæder mig meget til at lære Healths uddannelser bedre at kende. Her er både store og små uddannelser, nye initiativer, fag med lange traditioner og forsknings- og professionsbaserede uddannelser. Så studieadministrationen skal kunne spænde vidt, og det en spændende udfordring,” siger den nye uddannelseschef og fortsætter:

”Jeg har et meget positivt billede af Health som et fakultet, hvor I er stolte af jeres uddannelser og gerne vil investere i at udvikle dem. Og det smitter af og motiverer både medarbejdere og studerende,” fortæller hun.

Uddannelse er et ufravigeligt omdrejningspunkt

Anna Bak Maigaard har tidligere været uddannelseschef på Arts. Så hun ved, at det er en spændende stilling, hun nu har sagt ja til, og hun glæder sig til igen at tage lederrollen. Fælles for hendes forskellige ansættelser på AU er, at det fagligt har handlet om uddannelse.

”Fra mine år på Arts og ST kender jeg til mange forskellige måder at tænke og drive uddannelser på. Jeg glæder mig til at kunne bruge den erfaring og samtidig lære nyt af Healths syn på uddannelse,” siger Anna Bak Maigaard.

Som uddannelseschef skal Anna Bak Maigaard sikre, at Healths godt 4.000 studerende har de bedst mulige rammer, når det gælder vejledning, uddannelsesforløb, eksamensafvikling og meget andet.

Derudover skal hun sammen med medarbejderne i HE Studier, studielederne, studienævnene og prodekanen for uddannelse forholde sig til og implementere større projekter og tiltag som fremdriftsreformen, institutionsakkreditering samt udvikling og kvalitetssikring af uddannelserne.

Målet er stabile rammer omkring arbejdet

”Jeg har en ambition om at være en fagligt stærk uddannelseschef, der kan bidrage som kompetent dialogpartner og beslutningstager. Og jeg ved, at kravene er høje. Jeg kommer til en fagligt stærk afdeling, som leverer på et højt niveau og har et rigtig godt arbejdsmiljø. Så min fornemste opgave bliver at sikre fortsat god udvikling med stabile rammer omkring arbejdet og så at bidrage til det gode fællesskab,” siger den nye uddannelseschef.

Anna Bak Maigaard har allerede hilst på sine medarbejdere – både i forbindelse med Healths sommerfest og på et afdelingsmøde.

Anna Bak Maigaard er gift og har tre børn. Hun bor i Mårslet syd for Aarhus.

Yderligere oplysninger

Uddannelseschef Anna Bak Maigaard
Aarhus Universitet, HE Studier
Mobil: 2041 2740
annabak@au.dk

Navnenyt, Ph.d.-studerende, Health, Institut for Folkesundhed, Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Videnskabelig medarbejder, Forskningsårsstuderende