Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

AU-ansatte får fri adgang til artikler på Science Report

Det uafhængige webbaserede forskningsmedie Science Report kan nu læses af alle ansatte ved Aarhus Universitet, når de befinder sig på universitetets område.

06.03.2018 | Henriette Stevnhøj

Nu er der uhindret adgang til artiklerne på Science Report, som er et dansk medie om forskning.

Danmark fik for et års tid siden et medie med historier om politik, tendenser og resultater fra forskningens verden. Nu har Aarhus Universitet forhandlet en abonnementsaftale, som giver medarbejderne fri adgang til at læse artiklerne.

Science Report, som er støttet af Kulturstyrelsens Innovationspulje, beskæftiger sig med dansk forskning og med konsekvenserne af skiftende politiske vinde, som web-mediet selv beskriver det på dets hjemmeside.

Science Report har desuden en livlig debatside med bidrag fra aktører i forskningsverdenen. Blandt andre fra Healths dekan Lars Bo Nielsen, som foreløbig har skrevet om universiteternes ansvar for forskningsformidling og om forskningens vilkår i en verden med fake news og mistillid til forskningens resultater.  

Science Report udkommer løbende på www. sciencereport.dk og udsender et ugentligt nyhedsbrev. Tilmelding til nyhedsbrevet sker på www.sciencereport.dk

Forskning, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder, Health, Health