Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Bliv en bedre online mødeleder

Savner du råd til, hvordan du kan lede gode online-møder og engagere dine deltagere? Så kan du finde inspiration i nyt materiale om god virtuel mødeledelse.

11.02.2021 | Signe Opstrup

På den nye hjemmeside kan du få inspiration til, hvordan du skaber engagement i dine online-møder. Foto: Colourbox

Har du som mødeleder af og til en oplevelse af, at dine møder mangler energi? Savner du struktur på dine online-møder? Går fællesskabsfølelsen tabt? Selvom online-møder længe har været en fast del af hverdagen på universitetet, kan de stadig være en udfordring. På en ny hjemmeside ”At lede på distancen” kan du finde inspiration til, hvordan du holder gode online-møder.

På siden finder du bl.a. fem videoer, som giver indsigt i, hvordan du konkret kan arbejde med at skabe gode møder på distancen – både i forhold til at benytte de værktøjer, der er integreret i mødeplatformene og ved at tilrettelægge møderne anderledes. Og har du lyst til at dykke mere ned i emnet, kan du også finde henvisninger til en række centrale artikler.

På siden finder du også vej til anden relevant viden om online-møder på AU – bl.a. en teknisk introduktion til, hvordan du bruger Teams og Zoom og en guide til god fremtoning på skærmen.

Hjemmesiden er henvendt til ledere, men indholdet om mødeledelse er relevant for alle, der står for at facilitere online-møder. Primo marts vil siden også være at finde på engelsk.

Gå til hjemmesiden

Yderligere information

  • Har du spørgsmål til indholdet på siden, er du velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Louise Tornøe Johnsen, lojo@au.dk eller Stine Trolle Elmholdt, strolle@au.dk i AU HR.
Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Videnskabelig medarbejder