Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Bliv klogere på protetik i den digitale tidsalder med Irena Sailer

Sektion for Protetik inviterer til virtuel journal club med professor Irena Sailer, der er en af verdens førende forskere i fast protetik og implantologi. Torsdag d. 22. april kl. 20-21 holder hun oplæg med titlen ’Reconstructive dentistry in the era of digitalisation’ – og alle er velkomne.

13.04.2021 | Lise Wendel Eriksen

Professor Irena Sailer gæster Sektion for Protetiks journal club d. 22. april med oplægget "Reconstructive dentistry in the era of digitalisation" for alle interesserede forskere, undervisere og tandlæger.

Sektion for Protetiks månedlige journal club bliver noget helt særligt i april. Her holder den anerkendte professor Irena Sailer fra University of Geneva nemlig live-oplæg om protetik i den digitale tidsalder. I den anledning slår sektionen dørene – og skærmen – op til deres ’journal club special’ og inviterer alle med interesse for moderne protetik indenfor.

Under overskriften ’Reconstructive dentistry in the era of digitalisation’ giver Irena Sailer overblik over de muligheder, digitaliseringen giver inden for protetisk rehabilitering – fra behandlingsplanlægning til udførelse af selve behandlingen. Irena Sailer giver også indblik i videnskaben bag og fortæller, hvilke materialer der naturligt passer ind i en digital arbejdsgang.

Program:

  • Velkomst v/ sektionsleder Golnoush Bahrami Møller, Sektion for Protetik, IOOS
  • Oplæg v/ professor Irena Sailer, University of Geneva (45 min.)
  • Spørgsmål (10-15 min.)

Oplægget er relevant for alle, der i praksis og forskningsøjemed arbejder med protetik. Det hele foregår torsdag d. 22. april 2021 kl. 20-21 via dette link: https://aarhusuniversity.zoom.us/j/62854557482 - tilmelding er ikke nødvendig. Spørgsmål? Skriv til postdoc Yasser Haddadi, Yasser.haddadi@dent.au.dk

Om Irena Sailer

Irena Sailer er professor, dr.med.dent og leder af Division of Fixed Prosthodontics and Biomaterials ved University Clinics of Dental Medicine på University of Geneva. Hun er specialiseret i fast protetik og implantologi, og hendes forskningsfelt dækker fast- og implantatprotetik, digitale dentale teknologier, minimal invasiv tandpleje, biomaterialer og keramiske rekonstruktioner.

Irena Sailer er chefredaktør for International Journal of Prosthodontics og en af verdens mest efterspurgte hovedtalere. Og så er hun én af instituttets Honorary Skou Professorer.

Digitalt kvantespring i Aarhus

Netop udnævnelsen af Irena Sailer som særlig adjungeret professor ved Institut for Odontologi og Oral sundhed har været med til at knytte tætte bånd mellem Geneve og Aarhus. Det skyldes ikke mindst lektor og sektionsleder Golnoush Bahrami Møller, der også har været primus motor for digitaliseringen af protetikken på Aarhus Universitet. Instituttet har de seneste år taget et digitalt kvantespring og fik bl.a. sidste år syv nye ’state of the art’ Trios-scannere til digitale aftryk af tænder. Ingen andre universiteter i Norden har lige så mange nye scannere af den kvalitet.

Se med kl. 20-21: https://aarhusuniversity.zoom.us/j/62854557482

Kontakt

Lektor og sektionsleder Golnoush Bahrami Møller
Aarhus Universitet, Institut for Odontologi og Oral Sundhed
Telefon: 87168148
Mail: gbahrami@dent.au.dk

Arrangement, Videnskabelig medarbejder, IOOS, Health, Forskning, Teknisk/administrativ medarbejder, Offentligheden/Pressen