Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Dansk Stroke Forum 2016

Dansk Stroke Forum 2016 - aktuelle indsatsområder – herunder en ”Stroke Plan Danmark” afholdes fredag d. 17. juni 2016 på Aarhus Universitetshospital, Palle Juul-Jensens Boulevard 99

01.06.2016 | Henriette Blæsild Vuust

Dato fre 17 jun
Tid 09:30 16:30
Sted Aarhus Universitetshospital, Palle Juul-Jensens Boulevard, Hovedindgang 6, 8200 Aarhus N

Vi inviterer hermed til ”Dansk Stroke Forum 2016”, hvor målet er at sætte fokus på aktuelle og relevante indsatsområder samt at bane vejen for udarbejdelse af en ”Stroke Plan Danmark” på linje med den nationale Kræftplan og Hjerteplan.

Frem til nu har samarbejdet inden for stroke-området bidraget til store resultater til gavn for patienterne. Det er bl.a. sket via Dansk Apopleksi Register, der er forudsætningen for, at der kan etableres fælles pejlemærker og iværksættes nationale initiativer.

Programmet vil være struktureret i overensstemmelse med et stroke forløb – det præhospitale, det intrahospitale og det posthospitale forløb.

Der vil være bidrag fra internationale og nationale forskere og klinikere, der repræsenterer nyeste viden inden for deres felt. I lighed med den første konference afholdt i juni 2015 vil der være oplæg i fælles plenum efterfulgt af workshops om eftermiddagen.

Navnet er ændret til ”Dansk Stroke Forum” ud fra et ønske om at etablere et nyskabende debatforum for fagprofessionelle, patientorganisationer og beslutningstagere. Intentionen er, at vi skaber rum og synergieffekt mellem forskellige fora mhp en styrket samlet indsats.

Vi håber, at alle har lyst til at deltage aktivt på konferencen. Målgruppen er klinikere, forskere, administratorer og beslutningstagere, der arbejder inden for stroke-området i patientforening, den primære sektor, sekundære sektor, præhospitalet mv.

Forud for konferencen bliver der torsdag eftermiddag den 16. juni i regi af netværket Dansk Stroke Collaboration afholdt et symposium for forskere inden for stroke-området. Symposiet er åben for interesserede klinikere. Yderligere oplysninger kan indhentes hos cand.scient i molekylær biologi og ph.d. Kim Ryun Drasbek på tlf. 3027 4779 eller mail ryun@cfin.au.dk.

For yderligere oplysninger om Dansk Stroke Forum fredag den 17. juni kan fuldmægtig Anita Lehmann kontaktes på telefon 78 45 01 04.

Med venlig hilsen
Professor Grethe Andersen
Centerchef Kirsten Wisborg
Centerchef Eva Sejersdal Knudsen

Download program for Dansk Stroke Forum 2016 ...

Møde, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder, Health, Ph.d.-studerende, Science and Technology, Forskningsårsstuderende