Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Dekanen: Vi skal udvide vores internationale horisont

Den bærende indsats for Health i 2020 bliver internationalisering. Både forskere, undervisere og studerende skal have mulighed for at møde en verden uden for Aarhus Universitet og udveksle viden og praksis, siger dekan Lars Bo Nielsen i sin julehilsen.

12.12.2019 | Simon Byrial Fischel (video) og Ulla Krag Jespersen (tekst)

Healths dekan Lars Bo Nielsen ønsker alle medarbejdere en glædelig jul og giver i videoen et lille indblik i et af fakultetets indsatsområder for 2020.

I en tid, hvor behovet for at finde fælles løsninger på globale samfundsudfordringer, er større end nogensinde, skal universiteterne med deres stærke tradition for internationalt samarbejde spille en særlig rolle.

Sådan hedder det i oplægget til Aarhus Universitets nye strategi, og visionen om at bygge bro mellem Danmark og verden står derfor også centralt i Healths strategiske indsats for 2020.

I årets julehilsen opfordrer dekan Lars Bo Nielsen til at tage verdensbrillerne på og udvide den internationale horisont.

Politik og strategi, Administration (Faglighed), Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Health, Forskning, Videnskabelig medarbejder, Sundhed og sygdom, Ph.d.-studerende