Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Er din PURE-profil opdateret?

Hvis nogen søger på dit navn i Google, vil det oftest være din personlige profil i PURE, der dukker op som det første søgeresultat. Derfor er det vigtigt, at informationerne på din PURE-profil er korrekte, og at dit billede er vellignende.

02.05.2017 | Sabina Bjerre Hansen

Er titlen i din PURE-profil for længst passé? Har du skiftet telefonnummer eller mailadresse? Og ligner dit profilfoto en yngre udgave af dig selv? Hvis ja, kan du få hjælp til at opdatere.

I 2017 sætter Health fokus på opdatering af PURE-profilerne på fakultetet. Som det ser ud nu, er oplysningerne på alt for mange PURE-profiler mangelfulde og nogle gange decideret misvisende. Derudover er profilbillederne meget forskelligartede i form af fx vilkårlige privatfotos eller billeder, der er så gamle, at man ikke kan genkende den pågældende medarbejder.

Kontakt din persondataredaktør

Hvis dine stamdata (titel, enhed og kontaktoplysninger) på din PURE-profil er mangelfulde eller forældede, kan du kontakte din lokale persondataredaktør, som kan hjælpe dig med at taste nye oplysninger ind i systemet. Er du i tvivl om, hvem din persondataredaktør er, kan du spørge i dit sekretariat.

Mød op til personalefotografering

Mangler du et nyt profilfoto til PURE, kan du den første tirsdag hver måned møde op til personalefotografering i Informationscentret i bygning 1445, lokale 3.31. Fotograferingen foregår fra kl. 10-12 og kl. 13-14. Det er ikke nødvendigt at bestille tid. Du kan finde flere oplysninger om personalefotograferingen på  AU’s medarbejderside.

Hvorfor skal vi opdatere?

PURE-profilerne er fakultetets, institutternes og den enkelte medarbejders ansigt både udadtil og indadtil. Derfor er det vigtigt, at PURE-profilerne er up to date, og at de har et ensartet og genkendeligt udtryk.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til PURE, kan du kontakte PURE-supporten.

Læs mere om redigering af persondata på AU’s medarbejderside.

Administrativt, Ph.d.-studerende, Institut for Biomedicin, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Folkesundhed, Videnskabelig medarbejder, Institut for Klinisk Medicin, Institut for Odontologi, Institut for Retsmedicin