Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Er du stresset?

Hvis du eller en kollega viser tegn på stress, er det vigtigt, at du reagerer på det. Tag fat i din nærmeste leder, eller find gode råd om håndtering og forebyggelse af stress i Healths stressfolder.

02.04.2019 | Sabina Bjerre Hansen

Tag testen i Healths stressfolder og få en indikation på, om du har symptomer på stress. Foto: Health Kommunikation.

Tag testen i Healths stressfolder og få en indikation på, om du har symptomer på stress. Foto: Health Kommunikation.

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) har udarbejdet en folder med information om stresshåndtering. I den kan du læse om forskellige typer af stress og om, hvordan tegn på usund stress kan se ud. Du kan også læse om, hvordan og hvor du kan få hjælp.

FAMU og fakultetsledelsen opfordrer til, at stressfolderen indgår i de lokale medarbejderudviklingssamtaler (MUS). Så tag folderen med til din MUS, hvis du ønsker at inddrage den.

Du kan downloade Healths stressfolder på fakultetets medarbejderhjemmeside, hvor du også finder oplysninger om bl.a. psykologisk rådgivning, stresshåndteringskurser og arbejdsmiljø generelt.

Kontakt

Healths arbejdsmiljøkontaktperson Martin Keis Kristensen
AU HR – Udvikling og Arbejdsmiljø
Mobil: 93 50 85 57
Mail: mkk@au.dk

Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Institut for Folkesundhed, Institut for Klinisk Medicin, Institut for Odontologi, Institut for Retsmedicin, IOOS, Health