Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Fold jeres potentiale ud

Velkommen til et nyt studieår på Aarhus Universitet.

02.09.2016 | Brian Bech Nielsen

Brian Bech Nielsen

Rektor Brian Bech Nielsen opfordrer de studerende til at folde potentialet ud.

Kære studerende

Efteråret er kommet, og med det er et nyt studieår skudt i gang. Men selvom bladene snart falder af træerne, er det tiden på året, hvor universitetet genopstår og lader fagligheden springe ud. Campus summer atter af liv, og en særlig varm velkomst skal lyde til de godt 7.000 nye skarpe hoveder, der i disse dage begynder et liv som studerende på Aarhus Universitet. Jeg håber, I føler jer godt taget imod!

Det ligger os stærkt på sinde, at I som studerende trives. Det forsøger vi at sikre gennem høj faglighed i undervisningen, et godt studiemiljø med plads til social og faglig udfoldelse, adgang til vejledning af høj kvalitet og værktøjer, der er med til at gøre studielivet lettere – også når det er svært!

Som universitet er det vores allervigtigste ansvar at uddanne stærke dimittender til gavn for samfundet. Det er jer! Jeres vigtigste opgave er til gengæld at holde fast i drømmen og bruge studietiden til at folde jeres potentiale ud! Så kære studerende – lad fordybelse, nysgerrighed, selvstændighed og flittighed være drivkraften. Så vil kompasset vise jer på rette vej.

Med ønsket om en rigtig god studiestart for både nye og nuværende studerende.

Brian Bech Nielsen, rektor

 

 

Politik og strategi, Administration (Faglighed), Studerende, Ekstern målgruppe, Enhedsadministration