Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Health-professor er ny forskningschef ved SDCA

Professor og overlæge Niels Jessen fra Institut for Biomedicin bliver forskningschef ved det nyetablerede Steno Diabetes Center Aarhus (SDCA).

15.05.2018 | Sabina Bjerre Hansen

Health-profil skal fremover stå i spidsen for forskning ved Steno Diabetes Center Aarhus. Foto: SDCA.

Health-profil skal fremover stå i spidsen for forskning ved Steno Diabetes Center Aarhus. Foto: SDCA.

Steno Diabetes Center Aarhus vil være et af verdens førende miljøer for klinisk diabetesforskning og omdrejningspunkt for diabetesforskning i Region Midtjylland. Nu har centret ansat Niels Jessen til at stå i spidsen for arbejdet med at indfri de høje ambitioner.

Niels Jessen forsker i præcisionsmedicin med særligt fokus på diabetesbehandling. Som forskningschef får han det samlede ansvar for at opbygge, udvikle og drive forskningsindsatsen i SDCA og for at udmønte den årlige forskningsbevilling på 20 mio. kr.

En af Niels Jessens første opgaver bliver at lægge strategien for forskningsindsatsen og at sætte det hold af forskere, som skal gøre visionen til virkelighed. Niels Jessen tiltræder sin nye stilling som forskningschef den 15. maj 2018.

Kontakt

Professor og overlæge Niels Jessen
Aarhus Universitet, Institut for Biomedicin og
Aarhus Universitetshospital, Klinisk Farmakologisk Afdeling
Mobil: 28 59 63 52
E-mail: niels.jessen@biomed.au.dk

 

Navnenyt, Sundhed og sygdom, Ph.d.-studerende, Institut for Biomedicin, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Klinisk Medicin, Videnskabelig medarbejder, Health