Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Health puster nyt liv og mere ansvar i Erhvervsforum

Det skal være tydeligere, hvem der gør hvad, når det gælder erhvervsindsatsen på Health. Derfor får fakultetets Erhvervsforum nu en make-over; både når det gælder opgaver, ansvar og sammensætning.

29.04.2019 | Ulla Krag Jespersen

Erhvervsforum på Health skal sikre samarbejde med virksomheder og styrke mobiliteten mellem AU og erhvervslivet.

Erhvervsforum på Health skal sikre samarbejde med virksomheder og styrke mobiliteten mellem AU og erhvervslivet.

Hvordan øger vi antallet af erhvervs-ph.d.'er på Health?  Hvordan styrker vi mobiliteten mellem AU og erhvervslivet? Hvordan får vi mere samarbejde mellem virksomheder og specialestuderende? Og hvordan får vi flere af vores forskere til at interessere sig for innovation og iværksætteri?

Det er nogle af de spørgsmål, som det nye Erhvervsforum på Health fremover ikke blot skal besvare – men også sikre, at det rent faktisk sker.

En ny organisering betyder, at Erhvervsforum bliver fakultetets tværgående, koordinerende og rådgivende organ. Erhvervsforum får til opgave at fremme og forbedre erhvervsinitiativer på tværs af fakultetet, ligesom gruppen skal udvikle, koordinere og implementere de konkrete aktiviteter.

Erhvervsforums sammensætning afspejler ønsket om et bredt samarbejde, også på tværs af AU.

Medlemmerne er:

  • Prodekan for talent og eksterne relationer Lise Wogensen Bach

  • Fakultetets seks erhvervsambassadører; Claus Olesen, Thomas Bull Andersen, Martin Vesterby, Helle Hornhaver, Rubens Spin-Neto og Christian Lindholst

  • Ph.d.-skoleleder Helene Nørrelund

  • En repræsentant fra TTO

  • En repræsentant fra fakultetssekretariatet

Erhvervsforum understøttes af fakultetssekretariatet, skal mødes tre-fire gange om året og fungerer som praktisk bindeled til det mere strategisk orienterede Erhvervsudvalg, der – også i fremtiden – består af fakultetsledelsens medlemmer.

Kontakt

Prodekan for talent og eksterne relationer Lise Wogensen Bach
Aarhus Universitet, Health
Mobil: 25 48 85 22
Mail: lwb@au.dk

Politik og strategi, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Samarbejde, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Folkesundhed, Ph.d.-studerende, Institut for Klinisk Medicin