Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Her er årets undervisere anno 2019

De studerende har stemt og kåret årets bedste undervisere på Health. Så det næste års tid kan seks af fakultetets undervisere bryste sig af titlen ’årets underviser’.

21.01.2020 | Sabina Bjerre Hansen

Postdoc Knud Ryom er årets underviser på folkesundhedsvidenskab. Her får han overrakt diplomet af professor Helle Terkildsen Maindal. Foto: Nanna Husted.

Postdoc Knud Ryom er årets underviser på folkesundhedsvidenskab. Her får han overrakt diplomet af professor Helle Terkildsen Maindal. Foto: Nanna Husted.

Hvert år kårer de studerende på Health fakultetets bedste undervisere. Undervisere, som fx har ydet en ekstra indsats i undervisningen, er særligt dygtige til at formidle stoffet, eller som formår at engagere de studerende i undervisningen.

For et par år siden tog fakultetsledelsen på Health initiativ til at hylde dygtige undervisere med en officiel pris som påskønnelse af de undervisere, der leverer noget ekstraordinært.

”Vi vil gerne anerkende de undervisere, som kan og gør noget særligt for de studerende. Det kan fx være den underviser, der har nytænkt og udviklet sin undervisning eller sit fag, eller den underviser, der går en ekstra mil for de studerende,” siger ny prodekan for uddannelse Lise Wogensen Bach og fortsætter.

”For underviserne er det en stor ære at blive kåret af de studerende. Og vi vil gerne støtte op om de studerendes initiativ. Derfor bidrager vi med et symbolsk pengebeløb og et diplom,” siger hun.

Hvert studienævn har derfor kunnet overrække et diplom og 5.000 kr. til én underviser eller – i de tilfælde, hvor et studienævn dækker flere uddannelser – fordele hæderen på flere undervisere.

Årets undervisere i 2019 er:

Kontakt

Rådgiver Hanne Johansen
Aarhus Universitet, Fakultetssekretariatet på Health
Mobil: 61 26 98 08
Mail: hannejohansen@au.dk

Læs mere om Healths studenter- og underviserpriser på fakultetets medarbejderhjemmeside.

Bevillinger og priser, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen, Health, Health, Uddannelse, Ph.d.-studerende, Institut for Biomedicin, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Folkesundhed