Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Hvem skal have Healths Studenterforskningspris 2022?

Hvis du er vejleder for en studerende, der har udmærket sig gennem et særligt fremragende skriftligt arbejde, så er det ved at være sidste chance for at indstille vedkommende til Healths Studenterforskningspris 2022.

01.11.2021 | Lise Wendel Eriksen

Sidste frist for indstilling af dygtige studerende til Healths Studenterforskningspris 2022 er den 15. november 2021. Foto: Stock Photo

Prisen er stiftet af Akademisk Råd for at fejre og synliggøre studenterforskningens bredde på Health og er et alternativ til den gamle guldmedalje-opgave.

Studenterforskningsprisen hylder studerende, der har leveret fremragende skriftlige arbejde – det kan fx være specialer, artikler, forskningsårsrapporter, bacheloropgaver og lignende.

Det er dig som vejleder, der skal indstille din dygtige studerende, forskningsårsstuderende eller kandidat-ph.d.-studerende.

Sidste frist for indstillinger er den 15. november 2021.

Har du indstillet på engelsk – gør det igen

Bemærk, at der har været bøvl med den engelske indstillingsformular. Har du forsøgt at indstille en egnet studerende via den engelske formular, men ikke har modtaget en kvittering pr. mail, beder vi dig gøre det igen for at være sikker på, at indstillingen går igennem.

Healths Studenterforskningspris uddeles i begyndelsen af det nye år, hvor fakultetet som udgangspunkt uddeler én pris pr. institut.

fakultetets hjemmeside kan du se, hvem der kan indstilles, hvordan du gør, og hvilke kriterier der ligger til grund for bedømmelsen på.

Læs også artiklen ’Tre spirende forsker-frø får studenterforskningspris’

Kontakt

Rådgiver Tanja Hansen
Aarhus Universitet, Health – Fakultetssekretariatet
Mobil: 93 50 81 08
Mail: tanja.hansen@au.dk

Talentudvikling, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder