Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Kan du løse fødevarebranchens udfordringer?

En ny case competition, InnovateFood Challenge, efterlyser 60 talentfulde, danske og internationale, studerende som vil hjælpe danske fødevaregiganter med at finde nye veje til sundere mad.

01.03.2017 | Louise Asmund-Hjorth

Foto: InnovateFood

Virkelige og aktuelle udfordringer

12 autentiske virksomhedscases er udgangspunktet for InnovateFood Challenge. Der er tale om et åbent innovations set-up, hvor du som en del af et talentpanel, sideløbende med et ekspertpanel, skal bearbejde virkelige og aktuelle udfordringer. Efterfølgende vil løsningerne med stor sandsynlighed blive implementeret i virksomhederne.

Bliv rustet til erhvervslivet

Som deltager på InnovateFood Challenge skal du samarbejde med studerende fra andre akademiske felter og samtidigt får du et realistisk indblik i en virksomheds daglige udfordringer. Derved får du mulighed for at udvide dit netværk og kan efterfølgende skrive konkret erfaring på cv’et.

Industrien efterspørger innovative løsninger

InnovateFood Challenge er kernen i det nye danske initiativ InnovateFood, hvis formål er at bringe viden til fødevareindustrien, således at der hurtigere kan skabes nye innovative løsninger inden for fødevarebranchen. Bag InnovateFood står medlemsorganisationen Danish Food Cluster, der omfatter 140 store og små fødevarevirksomheder, universiteter og organisationer, herunder Aarhus Universitet.

”Selve set-uppet på InnovateFood er unikt med de to skræddersyede paneler. Det er samtidig en rigtig god mulighed for at få kanaliseret nytænkende inputs fra både forskere og talenter ind i industrien, som kan hjælpe industrien med de store og aktuelle udfordringer, som de står overfor”, siger leder af InnovateFood Nikolai Milman.

Mere information om InnovateFood Challenge

Uddannelse, Studerende, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Samarbejde