Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Medarbejderparkering omkring Health

Fra 1. februar 2018 bliver flere parkeringsområder på AU forbeholdt medarbejdere. Det omfatter de fleste p-pladser omkring Healths bygninger i Universitetsparken og på Dalgas Avenue. Hvis du ønsker at benytte p-pladserne og ikke allerede har oprettet p-tilladelse, skal du registrere din bil digitalt.

29.01.2018 | Lise Wendel Eriksen

Fra 1. februar 2018 skal du registrere din bil digitalt, hvis du vil undgå en p-bøde omkring Health. Foto: Christina Troelsen

En stor del af parkeringsområderne i Universitetsparken omkring Tandlægeskolen, Victor Albeck Bygningen, Bartholin Bygningen, Anatomi-komplekset, Folkesundhed samt ved Sektion for Idræt på Dalgas Avenue bliver forbeholdt AU-medarbejdere. Parkering på disse pladser kræver fra 1. februar digital registrering af din bil.

Parkering for medarbejdere

I linkene herunder kan du se kort over hvilke områder i Universitetsparken og ved Sektion for Idræt på Dalgas Avenue, der er en del af Medarbejderparkering fra 1. februar:

Medarbejderparkering i Universitetsparken og medarbejderparkering ved Sektion for Idræt (Dalgas Avenue)

Du kan oprette p-tilladelse på au.dk/parkering. Hvis du allerede har oprettet en p-tilladelse, er din tilladelse automatisk blevet forlænget til 31. december 2020.

Når din parkeringstilladelse er oprettet på au.dk/parkering, kan du også benytte de pladser på Navitas’ niveau -2, som er skiltet med ASE/ENG (AU Engineering). Vær opmærksom på, at bygningen kun er åben mellem 8 og 17 på hverdage.

Ingen bøder før 1. marts

For at sikre at alle medarbejdere kender de nye parkeringsregler på AU, vil der frem til d. 28. februar 2018 ikke blive uddelt parkeringsafgifter på områderne markeret med ’Medarbejderparkering’. Bemærk, at dette dog kun gælder Medarbejderparkering i Universitetsparken, på Dalgas Avenue (Idræt) og på Jens Baggesens Vej (HR).

Har du fejlagtigt fået en parkeringsafgift for at parkere på AU's Medarbejderparkering i perioden 1. feb. - 28. feb. 2018, kan du kontakte tek@au.dk.


Sådan opretter du en p-tilladelse

Som medarbejder med primær arbejdsplads på AU kan du oprette en gratis parkeringstilladelse på au.dk/parkering. Når du har registreret din bil, kan p-vagten se, at du har tilladelse til at parkere på området ved at scanne bilens nummerplade.

Du kan registrere op til to biler, men begge biler må ikke holde parkeret på AU's Medarbejderparkering samtidig. Læs mere om Medarbejderparkering på au.dk/parkering

Parkering for gæster

Som medarbejder på AU kan du også registrere gæsteparkering på au.dk/parkering. Det giver gæsten mulighed for at holde på de parkeringspladser, der ellers er forbeholdt medarbejdere. Du kan registrere gæster for én dag ad gangen.

Parkering for studerende

Studerende kan benytte offentlige p-pladser i Universitetsparken og ved Aarhus BSS:

Offentlig parkering i Universitetsparken

De fleste steder gælder medarbejderparkeringen kun hverdage 7-17. Men der er undtagelser, så husk at orientere dig på skiltene, hvor du parkerer.


Læs mere i nyhederne Skal du parkere på AU? (til medarbejdere) og Har du brug for at parkere ved AU? (til studerende).

Spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte:

  • Parkeringsbestemmelserne: kontakt ParkZone på 70 25 26 96
  • Medarbejderparkering AU: kontakt tek@au.dk.

Opdateret 6. februar 2018

Administrativt, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Folkesundhed, Institut for Klinisk Medicin, IOOS, Health