Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Mød dekan Lars Bo Nielsen på Zoom

Se årets sommerhilsen fra dekanen, når den for første gang – i bedste corona-stil – afvikles på Zoom. Du kan sende spørgsmål på forhånd og følge med live, når dekan Lars Bo Nielsen ønsker medarbejderne god sommer den 18. juni kl. 15.00.

08.06.2020 | Ulla Krag Jespersen

Dekan Lars Bo Nielsen sender i år sin sommerhilsen via Zoom. Se med d. 18. juni.

Coronakrisen gav os videokonference-kanalen Zoom, og nu får du også dekan Lars Bo Nielsens sommerhilsen direkte på din skærm via Zoom. Det sker torsdag den 18. juni kl. 15.00

Dekanen vil bruge cirka 10 minutter på at give en ”state of the faculty”-tale, de næste 20 minutter er dedikeret til spørgsmål fra tilhørerne. Du kan vælge at sende dit spørgsmål på forhånd, eller du kan række hånden op i bedste dialogbaserede videomøde-stil, når arrangementet ruller over skærmen.

Som medarbejder ved Health modtager du en kalenderinvitation i Outlook med et link og et møde-id til streamingen. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget mailen.

Zoom har plads til 500 deltagere, som har mulighed for stille spørgsmål undervejs. Talen streames også på www.au.dk/live, dog uden mulighed for at interagere i mødet.

Har du et spørgsmål, eller ønsker du dekanens kommentar til et emne, er du velkommen til at sende det til ulla@au.dk senest tirsdag den 16. juni kl. 12. Der er dog ikke garanti for, at han svarer direkte på dit spørgsmål.

Arrangement, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Biomedicin, Institut for Folkesundhed, Institut for Klinisk Medicin, Institut for Retsmedicin