Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nye flytteplaner for Institut for Biomedicin

Institut for Biomedicin har justeret på flytteplanerne i forbindelse med overtagelsen af Skou Bygningen i efteråret 2018. Biokemi-bygningen på Ole Worms Allé bliver overgivet til Science and Technology før tid, og i 2021 afgiver instituttet også forskningsfløjen i anatomi-komplekset på Wilhelm Meyers Allé.

23.01.2018 | Mette Louise Ohana

sækkevogn

De første medarbejdere flytter i efteråret 2018, nogle til midlertidige arbejdspladser. Efter planen er alle på plads i 2021.

Når den nye Skou Bygning på hjørnet af Vennelyst Boulevard og Høegh-Guldbergs Gade efter planen står klar til brug i efteråret 2018, bliver det samtidig startskuddet til en større flytteproces på Institut for Biomedicin.  I dag er medarbejderne fordelt i seks forskellige bygninger på Ole Worms Allé, Wilhelm Meyers Allé, Bartholins Allé og Vennelyst Boulevard. De oprindelige flytteplaner er netop blevet ændret af økonomiske hensyn.

Biokemi-bygningen

Biokemi-bygningen (bygning 1170)  bliver overgivet til Science and Technology, når Skou Bygningen står færdig. Det skulle ellers først være sket i 2021. Det er nu ved at blive planlagt, hvor medarbejderne fra den bygning fremover skal arbejde.

Bartholin Bygningen

Bartholin Bygningen bliver efter planen rømmet sidst i 2018, så renoveringen af den bygning kan gå i gang. For at kunne huse alle under renoveringen vil Skou Bygningen og Victor Albeck Bygningen få midlertidige residenter, indtil Bartholin Bygningen igen er klar til brug i 2021.

Anatomi-komplekset

Til gengæld bliver medarbejderne i forskningsfløjen i anatomi-komplekset (bygning 1233 og 1234) lidt længere end oprindelig planlagt. Fremfor at flytte midlertidigt til Skou Bygningen, mens anatomi-komplekset bliver renoveret, bliver renoveringen nu opgivet, og bygningerne i stedet afgivet til universitetet. Medarbejderne flytter i stedet direkte til Skou Bygningen i 2021. Hvad forskningsfløjen i anatomi-komplekset skal bruges til, er endnu ikke besluttet.

Fysiologi- og biofysik-bygningerne

Endelig flytter medarbejderne fra fysiologi- og biofysik-bygningerne (bygning 1160 og 1180) ind i Skou Bygningen i år 2021.

Når alle byggeprocesser er færdige vil alle Biomedicin-medarbejdere være samlet på to adresser, i Skou Bygningen og i Bartholin Bygningen, med henholdsvis omkring 250 og 200 mennesker i hver. Derudover vil nogle medarbejdere fra Science and Technology også få plads i Skou Bygningen.

Med afgivelsen af forskningsfløjen i anatomi-komplekset sparer instituttet udgifter til husleje, som bliver forhøjet på grund af overtagelsen af Skou Bygningen. Hvordan folk mere præcist skal placeres, er nu ved at blive fastlagt af institutledelsen i samarbejde med medarbejderne.

Kontakt

Institutleder Thomas G. Jensen
Institut for Biomedicin, Aarhus Universitet
Mobil: 2778 2805
thomas@biomed.au.dk 

Administrativt, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Ph.d.-studerende, Studerende