Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Plastikkirurg bliver ny klinisk lærestolsprofessor

Tine Engberg Damsgaard er overlæge i plastikkirurgi og nu også ny klinisk lærestolsprofessor på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital. Hun får dermed det overordnede ansvar for forskning og uddannelse i plastikkirurgi på universitetet og i Region Midtjylland.

22.06.2018 | Sabina Bjerre Hansen

Tine Engberg Damsgaard vil som ny klinisk lærestolsprofessor styrke den aarhusianske forskning og uddannelse i plastikkirurgi. Foto: Anders Kavin.

Som ny klinisk lærestolsprofessor på Institut for Klinisk Medicin skal Tine Engberg Damsgaard lede den faglige udvikling af forskning i plastikkirurgi samtidig med, at hun får ansvar for den teoretiske og praktiske uddannelse i plastikkirurgi på medicinstudiet. Og så får hun ansvar for forskeruddannelsen i plastikkirurgi.

Tine Engberg Damsgaard slipper dog ikke selv forskningen. Tværtimod. I den nye stilling vil hendes forskning i brystrekonstruktion og senfølger efter kræftbehandling blive styrket, ligesom nye forskningsområder vil blive opdyrket. Det gælder fx anvendelse af operationsrobot i plastikkirurgiske operationer, stamceller og 3-D bioprint i et multidisciplinært samarbejde.

Tine Engberg Damsgaard tiltrådte sin nye stilling den 1. juni 2018.

Kontakt

Klinisk lærestolsprofessor, overlæge og ph.d. Tine Engberg Damsgaard
Aarhus Universitet, Institut for Klinisk Medicin - Plastikkirurgisk Forskningsenhed og
Aarhus Universitetshospital, Plastik- og Brystkirurgi
Mobil: 40 43 63 77
Mail: tidams@clin.au.dk

Navnenyt, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen, Institut for Klinisk Medicin, Health, Videnskabelig medarbejder, Ekstern målgruppe, Ph.d.-studerende, Health