Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Psykisk APV: Nu er fakultetets handlingsplan klar

God ledelse, en bedre tone og mindre stress. Healths handlingsplan har det gode arbejdsliv i centrum.

01.11.2016 | Sabina Bjerre Hansen

Arbejdet med psykisk APV rykker nu ind i næste fase, hvor de lokale handlingsplaner skal implementeres og konkrete initiativer søsættes. Foto: Lars Kruse/AU.

Arbejdet med psykisk APV rykker nu ind i næste fase, hvor de lokale handlingsplaner skal implementeres og konkrete initiativer søsættes. Foto: Lars Kruse/AU.

Siden maj 2016 har medarbejdere og ledere på Health arbejdet lokalt med opfølgning på den psykiske APV i forskellige fora. Alle – både institutter og administrative enheder – har leveret input til fakultetets samlede handlingsplan, som netop er vedtaget. 

Healths handlingsplan fokuserer på tre indsatsområder og mål.

 

Indsatsområde 

Mål 

God ledelse i dagligdagen Øget synlighed og tydelighed gennem kommunikation 
Anerkendelse og god omgangstone, både kollegialt og fra ledelsen Fokus på anerkendelses-, dialog - og feedbackkultur 
Forebyggelse af arbejdsrelateret stress Nedbringelse af stressniveauet 

 


Handlingsplanen for Health er godkendt af fakultetsledelsen den 27. oktober 2016 og sendt til AU HR. Næste og sidste skridt i processen er, at fakulteterne fremlægger hver deres handlingsplan på et HAMU/HSU-møde den 19. december 2016.

Initiativerne sættes i gang lokalt 

Med fakultetets samlede handlingsplan har Health etableret et fælles, overordnet fodslag og et afsæt til at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Det skal arbejde ude i miljøerne, hvor initiativerne er målrettet institutternes individuelle udfordringer.

Midt i november 2016 vil lederne i de lokale enheder, herunder på institutterne, informere medarbejderne om de lokale handlingsplaner og konkrete initiativer.

 

 

 

Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Health, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Ph.d.-studerende