Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Stem til universitetsvalget i dag

Brug din stemme og få indflydelse på hvem, der skal sidde i dit lokale ph.d.-udvalg og Akademiske Råd. Du kan stemme nu og frem til torsdag den 12. november kl. 16.00.

10.11.2020 | Signe Schou

Universitetsvalget er skudt i gang, og det er nu, du kan stemme på den kandidat, du gerne vil have til at repræsentere dig og dine medstuderendes interesser.

I år kan du som ph.d.-studerende stemme til de lokale ph.d.-udvalg, studienævn og Akademiske Råd.

Og der er god grund til at få sat dit kryds, for de emner, som bliver drøftet AU’s forskellige råd, nævn og udvalg, har indflydelse på din uddannelse og din hverdag på AU. Ph.d.-udvalgene drøfter bl.a. indholdet i ph.d.-uddannelsen, godkender udbud af ph.d.-kurser og udarbejder forslag til interne retningslinjer for ph.d.-skolen. I Akademisk Råd diskuteres akademiske forhold som fx fakultetets strategi, budgetter og ansættelsespolitik.

Sådan stemmer du

Du logger på systemet med dit AU-id og adgangskode. Når du er logget ind, kan du se, hvad du kan stemme til, og hvem du kan stemme på. Du kan stemme elektronisk i valgperioden fra den 9. november kl. 9.00 og frem til 12. november kl. 16.00.

Vær opmærksom på, at ph.d.-studerende indskrevet på 4+4 eller 3+5-ordningen også kan stemme til det lokale studienævn og til AU’s bestyrelse.

Valgresultatet bliver offentliggjort i starten af uge 47 på au.dk/valg.

Klik her og stem

Vil du vide mere?

Arrangement, Ph.d.-studerende, Studier, AU HR, Universitetsledelsens Stab