Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Stil op som arbejdsmiljørepræsentant på AU

Universitetsledelsen og arbejdsmiljøorganisationen på Aarhus Universitet opfordrer medarbejdere til at stille op til valget som arbejdsmiljørepræsentant på fakulteterne og i administrationen. Opstillingsperioden er skudt i gang og løber frem til den 8. januar 2018.

14.12.2017 | Louise Asmund-Hjorth

Foto: Lars Kruse

Vil du være med til at udvikle arbejdsmiljøet på AU, så trivsel og effektivitet går op i en højere enhed? Har du lyst til at være ledelsens sparringspartner på arbejdsmiljøområdet, bidrage til den strategiske udvikling af arbejdspladsen – og samtidig være inspirator for dine kollegaer? Så er det nu, du skal gøre alvor af snakken og stille op som arbejdsmiljørepræsentant. Alle centre, institutter, fakulteter og enheder i administrationen har egne arbejdsmiljørepræsentanter i arbejdsmiljøorganisationen.

Gør en forskel for trivsel og samarbejde

Som arbejdsmiljørepræsentant er du med til at gøre en forskel for trivsel og samarbejde - sammen med dine kollegaer i det daglige arbejdsliv. Arbejdsmiljørepræsentanterne og lederen er i denne forbindelse tætte samarbejdspartnere og sætter sammen skub i projekter og indsatser, der styrker det lokale arbejdsmiljø. Ud over at være arbejdsmiljørepræsentant kan du også gå skridtet videre og engagere dig i det strategiske arbejde i et arbejdsmiljøudvalg i den enhed, hvor du er ansat. - Men inden du kommer så langt, skal du vælges af dine kollegaer. Selve valget finder sted den 11.-26. januar.

Sådan stiller du op

Alle ansatte, der har arbejdet på AU i minimum 9 måneder, kan stille op som arbejdsmiljørepræsentant. Du stiller op i den organisatoriske enhed, hvor du arbejder, og som arbejdsmiljøgruppen dækker – fx en del af et institut. Arbejdsmiljørepræsentanten vælges for tre år af gangen (1. marts 2018 - 28. februar 2021).

Udfyld en opstillingsblanket og send den til AU HR’s valgpostkasse: amovalg@au.dk.

Læs mere om hvad det vil sige at være arbejdsmiljørepræsentant:

Læs også:

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om arbejdsmiljøorganisationen på AU, er du også velkommen til at tage fat i din lokale arbejdsmiljørepræsentant eller kontaktpersonen for dit område:

Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper, Alle AU-enheder, Aarhus Universitet, Videnskabelig medarbejder, Health, Teknisk/administrativ medarbejder