Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Sundhedsvidenskabelig talknuser får Novo-bevilling

Professor Erik Thorlund Parner fra Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed modtager knap 1,8 mio. kr. til udvikling af nye statistiske metoder til analyse af sundhedsdata.

09.01.2018 | Sabina Bjerre Hansen

Professor Erik Thorlund Parner får Novo-midler til at fortsætte et igangværende forskningsprojekt om statistisk analyse af sundhedsdata.

Professor Erik Thorlund Parner får Novo-midler til at fortsætte et igangværende forskningsprojekt om statistisk analyse af sundhedsdata. Foto: privat.

Statistisk analyse af kvantitative data er en hjørnesten i sundhedsvidenskabelig forskning. Udvikling af nye statistiske metoder og udbredelsen af dem er vigtigt for kvaliteten af sundhedsvidenskabelig forskning.

Med bevillingen fra Novo Nordisk Fonden kan Erik Thorlund Parner fortsætte sit projekt med at udvikle nye statistiske metoder til analyse af to typer data, som ofte ses i sundhedsvidenskabelig forskning – ventetidsdata og data med manglende observationer.

Bevillingen på 1.776.600 kr. skal over de næste tre år bruges til at finansiere ansættelsen af ph.d.-studerende Morten Overgaard i en post.doc-stilling.

Kontakt

Professor Erik Thorlund Parner
Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed
Mobil: 30 69 10 84
Mail: parner@ph.au.dk

Bevillinger og priser, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe, Health, Navnenyt, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Folkesundhed, Videnskabelig medarbejder, Health