Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tandlægeskolen rykker op på universiteternes verdensrangliste

Tandlægeskolen ved Aarhus Universitet er verdens 17. bedste. Det står klart, efter QS World University Rankings har offentliggjort deres internationale rangliste. Det er hele seks pladser bedre end sidste år.

22.03.2016 | Lise Wendel Eriksen

Tandlægeskolen ved Aarhus Universitet tager en plads som 17 på QS World University Ranking.

Tandlægeskolen debuterede sidste år på QS-ranglisten med en placering som nr. 23. I år tager instituttet et stort skridt op ad listen og placerer sig på en 17. plads. Det glæder konstitueret leder på Institut for Odontologi, Eva Karring.

”Vi er tilfredse med at være anerkendt for et højt fagligt niveau på tandlægeuddannelsen. At vi ikke bare ligger højt på listen, men også avancerer, ser jeg som et tegn på, at vi udvikler os i den rigtige retning,” siger Eva Karring.

Tandlægeskolen i Aarhus er vurderet sammen med 50 lignende forskningsinstitutioner. Bedømmelsen sker bl.a. på baggrund af antal citationer pr. artikel, omdømme blandt forskere og aftagere og h-indekset.

The University of Hong Kong indtager førstepladsen på QS-listen. Tandlægeskolen ved Københavns Universitet ligger på en 13. plads. Aarhus deler i øvrigt 17. pladsen med University of Birmingham.

 

 

Yderligere information

Eva Karring, konstitueret institutleder

Aarhus Universitet, Institut for Odontologi

Tlf: 87 16 81 57

karring@odont.au.dk

 


Forskning, Sundhed og sygdom, Alle grupper, Health, Health, Ekstern målgruppe