Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tilmeld dig efterårets kurser i forskningskommunikation

Til efteråret udbyder Region Midtjylland og Aarhus Universitet syv forskellige kurser, der træner forskere og ph.d.-studerende i at kommunikere sundhedsvidenskabelig forskning til andre end fagfæller.

11.06.2019 | Anne Westh og Elin Møller, AUH

Vil du lære at formidle din forskning, så alle kan forstå den? Så tilmeld dig et af efterårets kommunikationskurser. Foto: Aarhus Universitetshospital.

Vil du lære at formidle din forskning, så alle kan forstå den? Så tilmeld dig et af efterårets kommunikationskurser. Foto: Aarhus Universitetshospital.

Som forsker skal du være i stand til at fortælle om din forskning. Din forskning skal ses og høres, og det er dit ansvar som forsker, at det kommer til at ske. Efterårets kurser introducerer til forståelig, fængende og ansvarlig forskningskommunikation og giver konkrete redskaber, der kan bruges i alle kommunikationssammenhænge. Kurserne henvender sig til dig, der gerne vil blive bedre til at kommunikere om eget forskningsfelt til journalister, bevillingsgivere og andre lægmænd. 

Region Midtjylland og Aarhus Universitet, Health udbyder i samarbejde forskellige kurser i forskningskommunikation, som kommer til at foregå både på Aarhus Universitetshospital, på regionshospitalerne og i regionshuset i Viborg. Kurserne kommer omkring de kommunikationsopgaver, du har som forsker: kommunikationsplanlægning, hvordan du bedst præsenterer din forskning, mødet med journalisten, og hvordan du kan bruge de sociale medier aktivt i din forskningskommunikation.

Læs mere om de enkelte kurser og tilmeld dig via links herunder:

Samtlige kurser i efteråret 2019 er gratis for ph.d.-studerende og koster 350,- for alle andre forskere.
Læs mere om kurserne på www.forskningskommunikation.rm.dk

Kontakt

Journalist Anne Westh
Aarhus Universitetshospital, Kommunikation
Mail: annewest@rm.dk
Mobil: 29 13 45 12

Administrativt, Sundhed og sygdom, Ph.d.-studerende, Graduate School of Health, Health, Forskning, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Biomedicin, Videnskabelig medarbejder, Institut for Folkesundhed