Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Uddannelsespris til klinisk lektor Lone Kirkeby

Klinisk lektor ved Institut for Klinisk Medicin og overlæge på Ortopædkirurgisk Afdeling i Hospitalsenheden Vest Lone Kirkeby er dette års modtager af uddannelsesprisen ’Den gyldne YODA’.

06.11.2019 | Merete Friis Jeppesen, Hospitalsenheden Vest og Lise Wendel Eriksen

Lone Kirkeby modtog uddannelsesprisen ‘Den gyldne YODA’ ved Dansk Ortopædisk Selskabs årskongres. Foto: Hospitalsenheden Vest

Lone Kirkeby er uddannelsesansvarlig overlæge, og hun modtog prisen for sit store engagement og arbejde med uddannelsen på sygehuset. I løbet af de seneste tre år har hun gennemrevideret uddannelsen og indført systematisk oplæring af de yngre læger med ambulatoriefunktion, stuegang og uddannelsesdage på operationsstuen samt løbende vurdering af deres læring.

Som klinisk lektor på Institut for Klinisk Medicin lægger Lone Kirkeby især kræfter i den del af undervisningen, der drejer sig om de medicinstuderendes kliniske lægeopgaver på afdelingen og i samarbejdet med det øvrige personale.

Prisen uddeles af Foreningen af Yngre Ortopædkirurger i Danmark (YODA) til personer, afdelinger eller institutioner, som har gjort en særligt stor indsats for at forbedre uddannelsesvilkårene for yngre ortopædkirurger.

Kontakt

Klinisk lektor og uddannelsesansvarlig overlæge Lone Kirkeby
Aarhus Universitet, Institut for Klinisk Medicin
og Hospitalsenheden Vest, Ortopædkirurgisk Afdeling
Mail: lonekirkeby@clin.au.dk

Bevillinger og priser, Forskning, Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Klinisk Medicin, Offentligheden/Pressen