Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

'Velkomstpakke' til nyansatte forskere

En ny hjemmeside samler nu de informationer, man har brug for, når man som nyansat videnskabelig medarbejder på Health skal godt fra start.

01.05.2018 | Lise Wendel Eriksen

Der er hjælp at hente for både nyansatte VIP'er og ansættende enheder på ny hjemmeside. Foto: Coloubox

Den nye ’velkomstpakke’ på fakultetets medarbejderside indeholder informationer og links om alt fra karriereudvikling og ansvarlig forskningspraksis til ansættelsesforhold og de nødvendige administrative IT-systemer, der understøtter forskning og undervisning. Den engelske version af hjemmesiden indeholder også hjælp og vejledning til udenlandske forskere og deres familier, der skal etablere en hverdag i Aarhus og på universitetet.

Der har længe været et ønske om at give et ensartet tilbud med relevante informationer til nyansatte videnskabelige medarbejdere på tværs af fakultetet. Den digitale startpakke er derfor tænkt som en hjælpende hånd til både nye VIP’er og til de ansættende enheder, der med fordel kan henvise nye forskere hertil.

Startpakken til videnskabelige medarbejdere ligger på Healths medarbejderside

Kontakt

Webkoordinator Iris Brun Galili
Aarhus Universitet, Health Kommunikation
Mobil: 51 66 65 33
Mail: irga@au.dk

Administrativt, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder