Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

VIDEO: Hvem vinder Fogh-Nielsen-prisen i år?

Når årets PhD Day løber af stablen d. 22. januar, bliver det Healths største online-begivenhed til dato. Men selvom eventen er rykket online, holdes traditionerne i hævd, og tre af fakultetets dygtigste ph.d.-studerende vil som altid dyste i den årlige Fogh-Nielsen-konkurrence. Se lynpræsentationerne af deres forskningsprojekter her.

13.01.2021 | Simon Byrial Fischel

Til PhD Day afgøres det, hvem af de tre finalister, som løber med hovedpræmien i Fogh-Nielsen-konkurrencen.

Det bliver Zoom og ikke Søauditorierne, som danner rammen om fakultetets ph.d.-dag i år. Og når mere end 400 ph.d.-studerende, forskningsårsstuderende, vejledere og tilskuere stimler sammen sidst på måneden, sættes en ny rekord for den største online-event i fakultetets historie.

 Alt bliver naturligvis anderledes, når poster-sessioner, flash-talks og keynote skal afvikles online, men organiseringsudvalget har planlagt en dag, der på indholdssiden ligner den almindelige PhD Day.

Derfor skal deltagerne heller ikke snydes for den årlige Fogh-Nielsen-konkurrence, hvor tre skarpe ph.d.-studerende skal dyste på både forsknings- og formidlingsevner. De konkurrerer om fordelingen af en præmiepulje på 125.000 kr.

Her kan du se videoerne med de tre finalister, som i år selv har stået for optagelserne.

Kasper Glerup Lauridsen, Institut for Klinisk Medicin, forsker i sygehuspersonalets samarbejde ved behandling af patienter med hjertestop.

 

Andreas Halgren Eiset, Institut for Folkesundhed, forsker i hvilke folkesundhedsmæssige konsekvenser migration medfører.  

 

Thor Haahr, Institut for Klinisk Medicin, forsker i skadelige bakteriers betydning for infertilitet hos kvinder.

Se teaser-videoen for PhD Day 2021, hvor en gruppe af Healths ph.d.-studerende demonstrerer, hvorfor det er vigtigt at være velforberedt, hvis den enorme digitale begivenhed skal forløbe gnidningsfrit:

 

Læs mere om PhD Day 2021 og se det foreløbige program.

Kontakt
Ph.d.-administrator Lene Krarup Monrad
Ph.d.-og talentadministration ved Health, Natural Sciences og Technical Sciences
Mail: lkr@au.dk
Telefon: +45 93 50 80 19

Talentudvikling, Administration (Faglighed), Forskningsårsstuderende, Health, Health, Ph.d.-studerende, Graduate School of Health, Offentligheden/Pressen, Teknisk/administrativ medarbejder, Videnskabelig medarbejder