Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

VIDEO: Hvorfor skal vi udvikle medicinuddannelsen nu?

Medicinuddannelsen står overfor et vision- og strategiarbejde. Men hvorfor er det egentlig nødvendigt? Hør igangsætteren af visionsarbejdet, Charlotte Ringsted, der er prodekan for uddannelse på Health, fortælle om tankerne bag projektet.

04.04.2017 | Tekst: Mette Louise Ohana. Video: Henriette Stevnhøj

Medicinuddannelsen skal klæde de studerende på til en fremtid, vi ikke kender. Foto: Jesper Rais, Aarhus Universitet

Der går nu et udviklingsarbejde i gang for uddannelserne på Health, og medicinuddannelsen står først for. Her skal en række interessenter kigge nærmere på, om uddannelsens indhold matcher den virkelighed, de studerende skal ud i – ikke bare nu, men også i fremtiden.

Den 5.-6. april mødes bl.a. aftagere, undervisere, kursusledere og studerende til en workshop for at se på, hvilke krav det stiller til uddannelsen, når fremtiden banker på. 

Det er endnu uvist, om udviklingsarbejdet vil føre til ændringer på medicinuddannelsen, da det afhænger af afstanden mellem den vision, man kommer frem til, og den nuværende uddannelse. 

Visionen for medicinuddannelsen ligger klar i løbet af foråret.

­­


Kontakt

Prodekan for uddannelse Charlotte Ringsted
Health, Aarhus Universitet
Mobil: 93 50 82 22
Mail: charlotte.ringsted@au.dk

Uddannelse, Videnskabelig medarbejder, Institut for Biomedicin, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Institut for Klinisk Medicin, Studerende, Health