Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

VIDEO: Ph.d.-studerende hædrer dedikeret professor

Professor i epidemiologi ved Institut for Folkesund, Cecilia Ramlau-Hansen, får Healths ph.d.-vejlederpris 2017.

31.05.2017 | Henriette Stevnhøj

Professor Cecilia Ramlau-Hansen modtager prisen som årets ph.d.-vejleder 2017. Karthiga Thavachelvam er formand for Ph.d.-foreningen ved Health.

Professor Cecilia Ramlau-Hansen modtager prisen som årets ph.d.-vejleder 2017. Karthiga Thavachelvam er formand for Ph.d.-foreningen ved Health. Foto: Lars Kruse/AU

Årets modtager af ph.d.-vejlederprisen, professor i folkesundhed Cecilia Ramlau-Hansen, er en rollemodel for sine ph.d.-studerende.


Udover at hun selv har et imponerende karriereforløb, er hun en ambitiøs og engageret vejleder. Sådan lyder et beskedent uddrag af nomineringen af professor Cecilia Ramlau-Hansen, som er hovedvejleder for seks ph.d.-studerende og medvejleder for endnu en håndfuld. Hertil kommer alle de forskningsårsstuderende og ph.d.-studerende, hun har fulgt på (karriere-)vej gennem årene. Med de studerendes ord er hun kendt for at være oprigtigt interesseret i sine ph.d.-studerende og har en usædvanlig evne til at få øje på den enkeltes særlige styrker. Hun fremhæves som en inspirationskilde til at forfølge forskningskarrieren samtidig med at balancere familielivet.

Det er de ph.d.-studerende ved Health, som indstiller kandidater til vejlederprisen, også kaldet JCD-prize efter professor Jens Christian Djurhuus. 

JCD-prize blev uddelt ved Healths diplomceremoni for ph.d.-dimittender og nye doktorer, som fandt sted den 31. maj 2017. Med æren følger 25.000 kr.

 

Kontakt

Professor Cecilia Ramlau-Hansen
Institut for Folkesundhed
M: 26295715
e-mail: chrh@ph.au.dk

 

 

 

Bevillinger og priser, Videnskabelig medarbejder, Health, Health, Teknisk/administrativ medarbejder, Ph.d.-studerende, Offentligheden/Pressen