Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

24.10.2013 | Teknisk/administrativ medarbejder, Health, Videnskabelig medarbejder

Giv din mening til kende om AU's søgefunktion

Benytter du Google til at finde rundt på AU’s website i stedet for AU’s egen søgefunktion? I så fald er du ikke den eneste. Deltag i spørgeskemaundersøgelsen om AU's søgefunktion.

23.10.2013 | Uddannelse, Studerende, Alle AU-enheder

Brug din stemme! Universitetsvalg 2013

Den 25.-28. november skal de studerende vælge repræsentanter til universitetets mange råd, nævn og udvalg. Hvis du har en lille studenterpolitiker i maven er det nu, du skal være klar – og ellers kan du få indflydelse ved at stemme på din favorit-kandidat.

23.10.2013 | Administrativt, Alle AU-enheder, Studerende

Du kan nu igen tilgå Studieselvbetjeningen (STADS) på normal vis

Studieselvbetjeningen (STADS) er nu igen åben og kan tilgås på normal vis via mit.au.dk. Alle studieadministrative data på AU er nu samlet i et system, hvilket betyder, at du uanset uddannelse kun har én indgang til SU, én studieselvbetjening, og at alle kursusudbud i løbet af 2014 vil være samlet i ét AU kursuskatalog.

22.10.2013 |

Åbning - CRIC (Forskningscenter for løsning af internationale konflikter)

I en verden præget af internationale konflikter er der god grund til at udvikle konfliktforskning. Vi er derfor glade for at have fået mulighed for at etablere CRIC (Forskningscenter for løsning af internationale konflikter) med en 3-årig bevilling fra Det Strategiske Forskningsråd.  Centeret skal bidrage til…

22.10.2013 | Administrativt, Studerende, Alle AU-enheder

It-nedlukning udsat

AU IT’s planlagte vedligeholdelsesarbejde af universitetets it-systemer i weekenden den 26. og 27. oktober er blevet udsat til januar 2014.

Et vægttab er ikke i sig selv opskriften på et længere og sundere liv for alle med ekstra kilo på sidebenene, siger forskere på baggrund af ny rapport.

22.10.2013 | Sundhed og sygdom, Alle grupper, Institut for Folkesundhed

Raske overvægtige, der taber sig, dør for tidligt

En stor gruppe overvægtige er ikke syge af at veje for meget, og for dem kan slankekure betyde kortere liv. Stabil vægt og sund livsstil bør derfor være i fokus for dem frem for vægttab, lyder det fra AU-professor i ny rapport fra Vidensråd for Forebyggelse.

18.10.2013 | Samarbejde, Alumne, Ekstern målgruppe

Do it the Danish way

Gautier Garin came to Aarhus University in 2009 to do the last semester of his master degree in international business and management. Little did he know he'd still be in Denmark four years later.

17.10.2013 |

Lancering af samtalegrammatik.dk

En ny hjemmeside til talesprogsforskere og andre der er specielt interesserede i samtalesprog lanceres med indslag fra DanTIN samt institutleder Niels Lehmann.Læs mere

17.10.2013 | Offentligheden/Pressen, Alle AU-enheder

Skatteloft skævvrider velfærdsstaten

Statens stramme styring af kommunernes økonomi er et problem for demokratiet, mener professor Jens Blom-Hansen.

15.10.2013 | Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Alle AU-enheder

Klar til handling:

Opfølgning på psykisk APV 2012

Alle APV-handlingsplaner er godkendte. Input fra de fire hovedområder og administrationen bliver nu indsamlet og kommer til at danne grundlag for en fælles psykisk APV-handlingsplan for hele AU.

Viser resultater 31 til 40 ud af 83

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste