Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

08.07.2020 | Politik og strategi, Alle grupper, FEAP

Ny rapport om kvalitetsklyngerne i almen praksis

Forskningsenhederne for almen praksis har i samarbejde med VIVE gennemført en større kvalitativ undersøgelse om de første erfaringer med kvalitetsklynger i almen praksis. Resultaterne er netop blevet offentliggjort i en rapport.

Foto: Søren Kjeldgaard/AUFoto

06.07.2020 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

AU sender kantiner i udbud

AU vil sikre, at studerende og medarbejdere får den bedste kvalitet til prisen, når de handler i kantinerne på campus. Universitetet sender derfor nu en række kantineopgaver i udbud. Det betyder samtidig lukning af kantineudsalg tre steder på campus.

06.07.2020 | Ph.d.-forsvar, Ph.d.-studerende, Health

Virtuelt ph.d.-forsvar: Pauline Cantou

Self-regulation and musical training: neural evidence from early adolescents and adults.

Aarhus Universitet oplever en samlet fremgang på 25 pct. i førsteprioritetsansøgningerne til universitetets IT-studerende. På billedet ses it-studerende på Katrinebjerg i Aarhus. Foto: Lars Kruse

05.07.2020 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

10.144 går efter en uddannelse på Aarhus Universitet

Som forventet er søgningen til landets videregående uddannelser steget i år – det gælder også for Aarhus Universitet, som har modtaget 5 pct. flere førsteprioritetsansøgninger sammenlignet med sidste år. Stor fremgang ses på ingeniør- og it-uddannelserne.

03.07.2020 | Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder

Søg bevillinger fra AUFF 2020

Aarhus Universitets Forskningsfond har netop offentliggjort opslagene for AUFF Nova 2020 samt opslag for Publikationsstøtte og International mobilitet.

03.07.2020 | Ph.d.-forsvar, Forskning, Alle grupper

PhD defense: Pauline Cantou

Pauline Cantou will defend her thesis titled "Self-regulation and musical training: Neural evidence from early adolescents and adults" Wednesday 8 July at 16.30.

2. september er det ’time to write’, når Forskningsstøtteenheden åbner den første skrivecafé for fondsansøgere. Aktivfoto: Lars Kruse/AU

03.07.2020 | Arrangement, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder

AFLYST: Drop-in-skrivecafé skal støtte forskere i skriveproces

Forskningsstøtteenheden åbner 2. september den første skrivecafé, hvor Health-forskere kan få ro, rum og råd til at skrive på deres fondsansøgning.

Foto: Colourbox

03.07.2020 | Forskning, Forskning, Alle grupper

AU’s forskere får en større akademisk megafon

En ny aftale mellem Aarhus Universitetsforlag og det prestigefyldte forlag ved Johns Hopkins University giver AU’s forskere adgang til et langt større publikum end tidligere.

03.07.2020 | Navnenyt, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

DPU-professor skal rådgive om overgangen til ungdomsuddannelse i nyt panel under Børne- og Undervisningsministeriet

Professor MSO i vejledning Rie Thomsen fra DPU, Aarhus Universitet er med i et fagligt panel, der skal rådgive om en bedre overgang fra grundskole til ungdomsuddannelse.

Foto: Søren Kjeldgaard, AU Foto

02.07.2020 | Arrangement, Forskning, Alle grupper

Gratis adgang på de naturvidenskabelige museer i Aarhus

Aarhus Universitets historiske samling er overgået til Science Museerne. Det markerer museerne ved at give alle ansatte og studerende på Aarhus Universitet gratis adgang til Steno Museet fremover. I sommerferien gælder det også daglige planetarie-forestillinger og rundvisninger. Adgangen til Væksthusene er i forvejen gratis for alle besøgende.

Viser resultater 11 til 20 ud af 26

Forrige 1 2 3 Næste