Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

10.11.2020 | Arrangement, Alle grupper, Alle AU-enheder

Vær med online, når AU-studerende præsenterer innovative løsninger til fremtidens bæredygtige samfund

Oplev finalen i AU Challenge 2020 og hør de ni finalist-teams i årets case competition præsentere deres bedste idéer til bæredygtig forretningsudvikling, når arrangementet livestreames den 20. november fra kl. 14.00-18.00.

10.11.2020 | Deadline, Offentligheden/Pressen, Health

Send en afskedshilsen til Ole Steen Nielsen

Desværre bliver der ikke nogen afskedsreception for Ole Steen Nielsen. Derfor får du nu mulighed for at sende en skriftlig hilsen i stedet for: det, du ville have skrevet på et kort eller have sagt til ham ved receptionen. Sidste frist: 25. november.

Annelise Norlyk er ny professor i sygepleje på Institut for Folkesundhed. Foto: Christoffer Håkansson.

10.11.2020 | Navnenyt, Ph.d.-studerende, Health

Ny professor forsker i fremtidens hjemmepleje

Annelise Norlyk fra Aarhus Universitet forsker i, hvordan vi indretter fremtidens kommunale hjemmepleje, så den tager hånd om det stigende antal komplekse plejeforløb og understøtter ældre menneskers egen oplevelse af velbefindende og værdighed.

Ulrik Dalgas er ny professor i idrætsbiologi og sundhed på Institut for Folkesundhed ved Aarhus Universitet. Foto: Melissa Yildirim, AU Foto.

10.11.2020 | Navnenyt, Ph.d.-studerende, Health

Træning kan reducere symptomer og bremse sygdomsudvikling

Veltilrettelagt fysisk træning er så godt som uden bivirkninger og også en samfundsmæssig billig form for behandling af bl.a. neurologiske og ortopædkirurgiske patienter. Sådan siger ny professor Ulrik Dalgas fra Aarhus Universitet.

Martin Bødtker Mortensen er førsteforfatter på undersøgelsen, der er offentliggjort i The Lancet. Foto: AU Kommunikation.

10.11.2020 | Forskning, Ph.d.-studerende, Health

Højt kolesterol hos ældre skal tages langt mere alvorligt

Ældre med forhøjet kolesterol i blodet har markant øget risiko for hjertesygdomme, og rigtig mange vil have gavn af forebyggende medicin. Martin Bødtker Mortensen fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital er førsteforfatter på en undersøgelse, der er offentliggjort i The Lancet.

10.11.2020 | Ph.d.-forsvar, Offentligheden/Pressen, Health

Ph.d.-forsvar: Jesper Beck Jørgensen

Langsigtede fordele, ricisi og utilsigtede følger efter kurativt intenderet behandling for endetarmskræft i Danmark

10.11.2020 | Arrangement, Ph.d.-studerende, Studier

Stem til universitetsvalget i dag

Brug din stemme og få indflydelse på hvem, der skal sidde i dit lokale ph.d.-udvalg og Akademiske Råd. Du kan stemme nu og frem til torsdag den 12. november kl. 16.00.

10.11.2020 | Arrangement, Videnskabelig medarbejder, Alle AU-enheder

Stem til universitetsvalget i dag

Brug din stemme og få indflydelse på, hvem der skal sidde i dit lokale studienævn og ph.d.-udvalg. Du kan stemme nu og frem til torsdag den 12. november kl. 16.00.

09.11.2020 | Arrangement, Studerende, Alle AU-enheder

Stem til universitetsvalget i dag

Brug din stemme og få indflydelse på hvem, der skal sidde i dit lokale studienævn, Akademiske Råd og i universitetets bestyrelse. Du kan stemme nu og frem til torsdag den 12. november kl. 16.00.

Fonden for Entreprenørskab har bevilget midler til udvikling af entreprenørskabsaktiviteter og strategiarbejde på Aarhus Universitet

09.11.2020 | Samarbejde, Administration (Faglighed), Alle grupper

Fonden for Entreprenørskab støtter udvikling af entreprenørskabs- og innovationsaktiviteter på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet har ansøgt om og fået bevilget 400.000 kr. af Fonden for Entreprenørskab til at udvikle og forankre entreprenørskabs- og innovationsindsatsen på Aarhus Universitet.

Viser resultater 71 til 80 ud af 106

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste