Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

28.10.2021 | Navnenyt, Forskning, Alle grupper

New face at MIB: Alberte Seeberg

New PhD student will investigate rhythm and groove perception in CI users.

Astrid Julie Bønnelykke forsvarer sin ph.d.-afhandling ”Anaemia in general practice. Laboratory testing, diagnostic investigations, and risk of cancer” torsdag den 11. november 2021 kl. 14.00 på Aarhus Universitet (foto: CanTest).

28.10.2021 | Navnenyt, Forskning, Alle grupper

Ny ph.d.-afhandling om blodmangel i almen praksis

Blodmangel kan skyldes alvorlig underliggende sygdom, såsom kræft. En ny ph.d.-afhandling undersøger den diagnostiske proces og kræftrisikoen hos patienter med blodmangel i almen praksis.

28.10.2021 | Forskning, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Nyt demonstrationsanlæg i AU Foulum kan betydeligt reducere CO2-emissioner ved metanolproduktion

I samarbejde med Haldor Topsøe har Aarhus Universitet bygget et demonstrationsanlæg, der kan producere bæredygtig metanol fra biogas. Dermed åbner anlægget op for et betydeligt globalt potentiale for at reducere CO2-emissioner fra metanolproduktion.

OL-guldvinder Anne-Marie Rindom er blandt de studerende, der torsdag d. 28. oktober bliver hyldet på AU. (Foto: Søren Kjeldgaard/AU Foto)

28.10.2021 | Arrangement, Administration (Faglighed), Alle grupper

Aarhus Universitet hylder studerende med dobbeltkarrierer

OL-guldvinder Anne-Marie Rindom, prisvindende iværksætter Emma Hostrup og OL-forhindringsløber Anna Emilie Møller er blandt de studerende, der torsdag d. 28. oktober bliver hyldet på universitetet for deres særlige resultater som enten elitesportsudøvere eller iværksættere. Samtidig er AU blevet fremhævet som et af de bedste miljøer i Europa for…

Danmarks Studieundersøgelse sendes til din e-boks og AU-mail - og du kan besvare skemaet indtil den 15. december.

27.10.2021 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Giv din mening til kende om studiemiljøet

I uge 43 starter Danmarks Studieundersøgelse, som udsendes af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til studerende på alle landets videregående uddannelser. Din besvarelse er vigtig for AU’s løbende arbejde med kvaliteten af dit studie- og undervisningsmiljø.

Kristian Thorn er ny stabschef i Universitetsledelsens Stab pr. 1.11. Han kommer fra en stilling som vicedirektør i AU Uddannelse.

27.10.2021 | Navnenyt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Kristian Thorn bliver ny stabschef i Universitetsledelsens Stab

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt vicedirektør for AU Uddannelse, Kristian Thorn, som ny stabschef i Universitetsledelsens Stab. Kristian Thorn har et indgående kendskab til universitetets aktiviteter gennem chefposter på Aarhus Universitet inden for uddannelse, forskning, ph.d.-administration og det internationale område.

27.10.2021 | Arrangement, Administration (Faglighed), Alle grupper

Finale i AU Challenge 2021

Oplev finalen i AU Challenge 2021 og hør de ni finalist-teams i årets case competition præsentere deres bedste idéer til bæredygtig forretningsudvikling, når arrangementet holdes den 12. november fra kl. 15.00-19.00.

Danmarks Studieundersøgelse udsendes af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og tager pulsen på studiemiljøet på landets videregående uddannelser.

27.10.2021 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Nu går Danmarks Studieundersøgelse i gang

I uge 43 starter Danmarks Studieundersøgelse, som udsendes af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til studerende på alle landets videregående uddannelser. Studerende opfordres til at besvare undersøgelsen, der er vigtig for AU’s løbende arbejde med kvaliteten af studie- og undervisningsmiljøet.

27.10.2021 | Arrangement, Administration (Faglighed), Alle grupper

Vær med, når AU-studerende dyster om den bedste bæredygtige løsning på tre virksomheders udfordringer

Oplev finalen i AU Challenge 2021 og hør de ni finalist-teams i årets case competition præsentere deres bedste idéer til bæredygtig forretningsudvikling, når arrangementet holdes den 12. november fra kl. 15.00-19.00.

27.10.2021 | Arrangement, Studerende, Idræt

Få hjælp til at tilmelde dig undervisningen for det kommende semester

D. 1. og d. 5. november kan studerende på idrætsvidenskab få hjælp til at tilmelde sig undervisningen for det kommende semester og søge og prioritere valgfag.

Viser resultater 11 til 20 ud af 100

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste