Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

27.04.2016 | Offentligheden/Pressen

Prisstrategi - værdibaseret prisfastsættelse

Det populære prisstrategikursus udbydes den 1. juli 2016 og den 28. oktober 2016 i Aarhus samt den 3. juni 2016 i København. Forskellen på taktisk og strategisk prisfastsættelse kan afgøre virksomhedens langsigtede profitpo­ten­­tiale. Den erkendelse er flere markante globale virksomheder…

Formålet med inspirationsdagen er videndeling inden for temaerne; uddannelseskvalitet, studieintensitet og bedre match. Foto: Lars Kruse

27.04.2016 | Uddannelse, Forskning, Videnskabelig medarbejder

Kom til inspirationsdag om uddannelse

Den 3. maj inviterer Udvalget for Uddannelse alle interesserede undervisere og studerende til inspirationsdag. Her får du mulighed for at søge inspiration i dine kollegaers arbejde med projekter, som har modtaget strategiske midler for 2015.

Institutleder Kristjar Skajaa er en af initiativtagerne til øget fokus på vilkårene for kvindelige forskere på instituttet.

27.04.2016 | Forskning, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder

IKM vil have flere kvindelige forskere

Institut for Klinisk Medicin vil med en række initiativer sikre flere kvindelige forskere i fremtiden. Arbejdet med at omsætte gode hensigter til handling er allerede i gang.

26.04.2016 | Arrangement, Alle grupper, Alle AU-enheder

Historisk stor tilslutning til Forskningens Døgn

Fredag den 29. april kl. 13-17 inviterer Aarhus Universitet alle interesserede indenfor på Navitas til Forskningens Døgn 2016 under overskriften Fascinerende Forskning.

26.04.2016 | Forskning, Alle grupper, Musicinthebrain

MIB Annual Report is now online

Our first annual report, covering June-December 2015 has been published.

26.04.2016 | Bevillinger og priser, Alle grupper, Ekstern målgruppe

11 mio. kr. fra Novo Nordisk Fonden til RNA-forskning

Novo Nordisk Fonden har tildelt det prestigefyldte Hallas-Møller stipendium på 11 mio. kr. til Thomas Birkballe Hansen til at studere, hvilken rolle såkaldte cirkulære RNA’er har i celler samt deres mulige indvirkning på neurologiske lidelser. Projektet udføres ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik/iNANO ved Aarhus Universitet.

13 nye ambassadører for undervisning skal fremover arbejde med undervisningsudvikling på Healths institutter. Foto: Lars Kruse/AU.

26.04.2016 | Administrativt, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder

Health udpeger ambassadører for undervisning

Hvorfor skal vi have ambassadører for undervisning på Health? Hvad er en ambassadør for undervisning, og hvad laver vedkommende? Hvad betyder det for mig som underviser, at der nu er udpeget ambassadører på fakultetets uddannelser?

Ny talentpris på Health er opkaldt efter nobelprismodtager Jens Christian Skou. Foto: Søren Kjeldgaard/AU.

26.04.2016 | Forskning, Videnskabelig medarbejder, Health

Ny pris på Health skal hædre forskertalenter

Health ved Aarhus Universitet etablerer en ny pris målrettet yngre forskertalenter. Prisen er på 100.000 kroner og bliver opkaldt efter nobelprismodtager Jens Christian Skou.

26.04.2016 | Forskning, Alle grupper, Ekstern målgruppe

Leg som forskningsfelt

Kreativitet, engagement og livslang læring er tre nøgleord for PLAYTrack, et nyt forskningsprojekt ved Interacting Minds Centret på Aarhus Universitet. Projektet er finansieret af LEGO Fonden, der har lagt 12 millioner i samarbejdet. De næste fem år vil Interacting Minds Centret arbejde tæt sammen med LEGO Fonden i udviklingen af helt nye metoder…

26.04.2016 | Samarbejde, Alle grupper, Susa

En lykkelig tænkepause

Hvad er lykke, og hvordan indretter man et lykkeligt plejehjem? De spørgsmål var omdrejningspunktet, da Center for Sundhedssamarbejde ved Aarhus Universitet sammen med Aarhus Kommune inviterede til lykkeworkshop på Navitas.

Viser resultater 21 til 30 ud af 116

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste