Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

4.000 studerende på AU har mulighed for at besvare Læringsbarometeret. Arkivfoto: Lars Kruse.

30.10.2018 | Uddannelse, Administration (Faglighed), Alle grupper

Læringsbarometeret er landet

En ny undersøgelse fra Uddannelses- og Forskningsministeriet ved navn Læringsbarometeret er sendt til 4.000 AU-studerende. Undersøgelsen indgår i det kommende bevillingssystem.

Foto: Colourbox

30.10.2018 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Begrænset IT i weekenden d. 17.-18. november

AU’s IT-systemer og IT-services vil på skift være påvirket af afbrydelser i weekenden den 17. og 18. november 2018.

30.10.2018 | Arrangement, Alle grupper, Alle AU-enheder

Kom til administrationens julefrokost fredag d. 30. november

Det bliver et brag af en fest, når årets julefrokost for enhedsadministrationen finder sted på Fuglesangs Allé fredag d. 30. november. Tilmeld dig nu!

De nye kandidater i avanceret klinisk sygepleje skal bidrage til at udvikle den kommunale sygepleje og forhindre unødige genindlæggelser. Foto: Colourbox

30.10.2018 | Uddannelse, Administration (Faglighed), Kommende studerende

Health udbyder ny linje på kandidatuddannelsen i sygepleje

I september 2019 starter en ny linje i avanceret klinisk sygepleje på kandidatuddannelsen i sygepleje. Linjen skal klæde sygeplejerskerne på til at skabe sammenhæng i behandlingen af bl.a. multisyge patienter.

I et toårigt pilotprojekt skal Forskeruddannelsen på Health afprøve en helt ny tilgang til ph.d.-rekruttering. Foto: Ida Jensen, AU Foto.

29.10.2018 | Talentudvikling, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder

Forskeruddannelsen går nye veje i jagten på ph.d.-talenter

Én workshopdag, 16 fuldt finansierede ph.d.-stipendier og op til 32 topmotiverede kandidater. Det er opskriften på en helt ny tilgang til ph.d.-rekruttering, som Forskeruddannelsen på Health afprøver over de næste to år.

Med en bevilling på 2,1 millioner kroner fra Lundbeckfonden skal læge, ph.d. Stinne Ravn Greisen undersøge, hvorfor leddegigt bliver kronisk. Foto: An Van Nguyen, Nuance Foto.

29.10.2018 | Navnenyt, Forskning, Videnskabelig medarbejder

Ny bevilling til Aarhus Universitet skal gøre os klogere på leddegigt

Over de næste tre år skal læge og ph.d. Stinne Ravn Greisen fra Institut for Biomedicin på Aarhus Universitet undersøge, hvorfor leddegigt udvikler sig til en kronisk sygdom. Forskningen er muliggjort af et postdoc-stipendiat fra Lundbeckfonden på 2,1 millioner kroner.

Ansatte og ph.d.-studerende på Health har lige nu mulighed for at søge om rejsestipendier til ophold i São Paulo. Foto: Colourbox

29.10.2018 | Administrativt, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder

Se hvordan du får et rejsestipendie til ophold i São Paulo

Frem til den 3. december 2018 kan du som ansat eller ph.d.-studerende på Health, søge om et rejsestipendie til undervisnings- eller oplæringsophold på University of São Paulo.

Vær med, når AU’s fremmeste forskere deler ud af deres viden til fire spændende stjerneforedrag. Foto: Jesper Rais. Grafik: Simon Byrial Fischel.

29.10.2018 | Arrangement, Administration (Faglighed), Studerende

AU inviterer medarbejdere og studerende til stjerneforedrag

I anledning af universitetets 90-års fødselsdag inviterer universitetsledelsen alle medarbejdere og studerende til fire gratis stjerneforedrag. Vær med, når AU’s fremmeste forskere deler ud af deres viden.

Anden ansøgningsrunde til Healths EDU-IT-pulje begynder nu. Ansøgningsfristen er den 1. december 2018. Foto: Lars Kruse, AU Kommunikation

26.10.2018 | Administrativt, Administration (Faglighed), Teknisk/administrativ medarbejder

EDU-IT: Få penge til at digitalisere undervisning

Anden ansøgningsrunde til Healths EDU-IT-pulje begynder nu. Prodekan for uddannelse Charlotte Ringsted opfordrer undervisere til at søge midler til digitalisering af næste års undervisning. Ansøgningsfristen er den 1. december 2018.

26.10.2018 | Arrangement, Alle grupper, Ekstern målgruppe

Hyldest til studerende med dobbeltkarrierer

VM-medaljevinder Anne-Marie Rindom, og den succesfulde studenteriværksætter-virksomhed Emplate, var blandt de studerende, AU hyldede ved et arrangement torsdag d. 25. oktober.

Viser resultater 21 til 30 ud af 121

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste