Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

28.05.2019 | Ph.d.-forsvar, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen

Ph.d.-forsvar: Ole Adrian Heggli

Strategies for interpersonal synchronization in musicians: Behaviour, modelling, and neuroimaging.

28.05.2019 | Forskning, Forskning, Alle grupper

10 mio. kr. til forskning i Parkinsons sygdom

Professor Daniel Otzen fra iNANO på Aarhus Universitet har modtaget 10 mio. kr. fra Lundbeckfonden til at udvikle nye og bedre metoder til at diagnosticere og forebygge Parkinsons sygdom – bl.a. ved hjælp af antistoffer fra lamaer.

28.05.2019 | Ph.d.-forsvar, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen

Ph.d.-forsvar: Hanan Amadid

Which physical activity patterns prevent diabetes and cardiovascular disease in people with elevated diabetes risk?

28.05.2019 | Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Health

Kort film giver vigtig introduktion til beredskabet på AU

Ny film gennemgår de vigtigste elementer i Aarhus Universitets beredskab, som man som ansat og studerende skal kende, så vi bedst muligt hjælper hinanden i tilfælde af alvorlige hændelser. Herunder hvordan man alarmerer, evakuerer og holder sig orienteret i en krisesituation.

Foto: Unsplash

27.05.2019 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Ny tjekliste: Sådan undgår du at blive en trussel mod informationssikkerheden

Ny tjekliste gør det nemmere for universitetets ansatte at få et overblik over, hvad vi hver især skal gøre for at beskytte vores data. Mange sikkerhedsbrud sker på grund af fejl og manglende viden blandt ansatte.

Sidste år overrakte prodekan Ole Steen Nielsen sammen med Jens Christian Skous nu afdøde hustru Ellen-Margrethe Skou fakultetets talentpris til Maiken Stilling ved et arrangement i AIAS-bygningen. Foto: Melissa Yildirim/AU.

27.05.2019 | Bevillinger og priser, Forskning, Ph.d.-studerende

Skou-prisen åbner døre til fondene

Jens Christian Skou-prisen prisen er mere værd end æren og de 100.000 kr., der følger med den. Tidligere prismodtager Maiken Stilling fortæller, hvordan prisen har gjort vejen til ekstern forskningsfinansiering lettere.

Fonde bruger ofte PURE som den første indgang, når de skal finde en forsker til en bestemt opgave. Og det koster på troværdigheden, hvis profilen ikke er opdateret. Foto: Health Kommunikation.

27.05.2019 | Forskning, Forskning, Ph.d.-studerende

Fonde bruger PURE, når de skal finde en forsker

Du har sikkert hørt det hundrede gange: Du skal opdatere din PURE-profil. Men PURE handler ikke kun om indberetning af videnskabelige artikler. PURE er også fondenes foretrukne værktøj, når de skal finde den rette forsker til et projekt eller et bedømmelsesudvalg.

27.05.2019 | Arrangement, Forskning, Alle grupper

Circular Bioeconomy Days

Vær med, når Aarhus Universitet er vært for konferencen Circular Bioeconomy Days, der sætter fokus på udviklingen af fremtidens cirkulære bioøkonomi.

24.05.2019 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Nu ruller digitaliseringssatsningen i enhedsadministrationen

"Vi har i enhedsadministration sat gang i et par spændende, konkrete udmøntninger af AU’s digitaliseringssatsning. Disse to projekter vil jeg gerne fortælle lidt om i denne måneds blog – ligesom jeg gerne vil minde om et par af mine hovedbudskaber i forhold til satsningen og hvordan den påvirker jer som medarbejdere," skriver Arnold Boon i denne…

24.05.2019 | Forskning, Forskning, Alle grupper

Studerende vinder VM i robotdesign med autonom polarbåd

En gruppe ingeniørstuderende fra Aarhus Universitet vinder verdens største internationale konkurrence i robotdesign i Texas.

Viser resultater 11 til 20 ud af 92

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste