Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

25.02.2021 | Møde, Forskningsårsstuderende, Institut for Folkesundhed

Institutledelsesmøde

Klima-handleplanen for 2021 indeholder 68 ambitiøse aktiviteter, som fakulteterne har udviklet med afsæt i Aarhus Universitets klimastrategi 2020-2025, og som skal bidrage til universitetets grønne omstilling.

25.02.2021 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

68 nye klimaindsatser baner vej for et grønnere universitet

Et grønt år er begyndt. I hvert fald på AU, hvor 68 nye klimaindsatser skal bidrage til universitetets grønne omstilling.

25.02.2021 | Forskning, Alle grupper, Ekstern målgruppe

Udviklingsprojekt skal demonstrere morgendagens grønne byggeplads

Der har ikke været meget fokus på den grønne omstilling, når det kommer til byggepladser – men der er meget at hente. En række virksomheder og vidensinstitutioner er nu gået sammen om at etablere en fuldskala demonstration af byggepladsen, som den kan se ud i en grønnere fremtid.

Professor og overlæge Pernille Tine Jensen står i spidsen for et nyt nationalt forskningsprojekt, som skal gavne behandlingen af kvinder med kræft i de ydre kønsorganer. Foto: Tonny Foghmar, AUH.

25.02.2021 | Bevillinger og priser, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder

Bedre behandling til kvinder med kræft i de ydre kønsorganer

Et nyt forskningsprojekt på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital skal bane vejen for mere skånsom behandling af patienter med kræft i de ydre kønsorganer. Professor og overlæge Pernille Tine Jensen leder det landsdækkende projekt, som er muliggjort af to bevillinger på i alt 4,3 mio. kroner.

Professor Bente Jespersen og lektor Marco Eijken er blandt bevillingsmodtagerne under Novo Nordisk Fondens 'Exploratory Interdisciplinary Synergy'-program. Med en bevilling på fem mio. kr. i ryggen skal de udvikle en ny metode til at teste donornyrer. Foto: Tonny Foghmar, AUH.

25.02.2021 | Bevillinger og priser, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder

Health-forskere får 25 millioner til interdisciplinære projekter

Tre forskningsprojekter fra Health modtager støtte fra Novo Nordisk Fondens ’Interdisciplinary Synergy’-programmer. De tre projekter får til sammen 25 mio. kroner, og fælles for dem er, at de krydser faggrænser for at finde nye løsninger på konkrete sundhedsudfordringer.

Helle Terkildsen Maindal og Reimar W. Thomsen giver gode råd om LinkedIn i en ny guide til platformen, som er målrettet medarbejdere på Health. Foto: Lars Kruse, AU Foto og AU Health.

25.02.2021 | Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Health

Ny LinkedIn-guide hjælper både nye og rutinerede brugere

Det sociale medie LinkedIn er hverken nyt eller ukendt. Til gengæld er det relevant for alle, der vil styrke deres professionelle netværk og eksponere deres projekter og resultater over for relevante peers, samarbejdspartnere og fonde m.fl. Få mest muligt ud af LinkedIn ved hjælp af Healths nye online guide.

Fra august 2022 bliver The Aarhus Model of Dental Education implementeret på Institut for Odontologi og Oral Sundhed. Foto: Lars Kruse

24.02.2021 | Uddannelse, Administration (Faglighed), Videnskabelig medarbejder

Verdens øjne hviler på The Aarhus Model of Dental Education

Mens arbejdet med at udvikle de tandfaglige uddannelser lever en relativt upåagtet tilværelse på Health, har ’The Aarhus Model of Dental Education’ skabt international opmærksomhed. Det er oplagt at samtænke uddannelser og undervisning. Der er bare ingen, der har gjort det før.

24.02.2021 | Arrangement, Alle grupper, Alle AU-enheder

Three Minute Thesis Competition 2021

PhD students present their research project in three minutes for an audience of non-specialists with only one static slide – and no other resources. This challenging exercise develops presentation, research and academic communication skills and supports the development of the researcher’s capacity to explain their work effectively.

24.02.2021 | Ph.d.-forsvar, Offentligheden/Pressen, Graduate School of Health

Virtuelt ph.d.-forsvar: Jesper Damsgaard Gunst

Hvorfor kan HIV ikke kureres?

23.02.2021 | Arrangement, Forskning, Alle grupper

Konference: Gender Equality at AU

Aarhus University has dedicated itself to working actively with gender equality and diversity. Therefore, AU's Comittee for Diversity and Equality would like to invite employees and managers to Aarhus University's Diversity Conference 2021. The conference will be held on Zoom on 8 March 2021.

Viser resultater 11 til 20 ud af 106

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste